Σάββατο 13 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Πυρήνες αντίστασης παντού ενάντια στα νέα μέτρα

Με συνδικαλιστικές συσκέψεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη την Τετάρτη, το ΠΑΜΕ βγαίνει μπροστά για να πάρουν απάντηση οι αποφάσεις των υπουργών Απασχόλησης της ΕΕ

Κάλεσμα σε πανστρατιά απευθύνει το ΠΑΜΕ, για να εμποδιστούν τα νέα μέτρα
Κάλεσμα σε πανστρατιά απευθύνει το ΠΑΜΕ, για να εμποδιστούν τα νέα μέτρα
Σε καθήκον πρώτης γραμμής για κάθε συνδικαλιστή και εργάτη, για κάθε νέο και νέα, γυναίκα και μετανάστη, αναδεικνύεται η συμμετοχή στην πλατιά σύσκεψη που διοργανώνει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο την Τετάρτη 17 Ιούνη, στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο NOVOTEL (Μιχαήλ Βόδα 4 - 8), με θέμα: «Η αντιμετώπιση της νέας επίθεσης της ΕΕ και των κομμάτων της στις εργασιακές σχέσεις, στην Κοινωνική Ασφάλιση, σε Υγεία και Πρόνοια, στους μισθούς και η οργάνωση της απάντησης του ταξικού κινήματος».

Πρόκειται για πρωτοβουλία ιδιαίτερης σημασίας που θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας πλατιάς ενημερωτικής εξόρμησης στους τόπους δουλειάς και τις εργατογειτονιές, με στόχο να μάθουν οι εργαζόμενοι την αλήθεια για τα αντιδραστικά μέτρα που αποφάσισαν οι υπουργοί Απασχόλησης της ΕΕ, να οργανωθούν ισχυρές αντιστάσεις και αναχώματα στην προσπάθεια εφαρμογής αυτών των αποφάσεων. Σύσκεψη την ίδια μέρα διοργανώνει και η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, στις 7 μ.μ., στον πρώτο όροφο του Εργατικού Κέντρου της πόλης. Επίσης, ευρεία σύσκεψη διοργανώνει και η Γραμματεία Πειραιά του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο της πόλης. Το ΠΑΜΕ καλεί να μπουν άμεσα στη δράση όλες οι δυνάμεις, οι Επιτροπές Αγώνα, οι σωματειακές επιτροπές, τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια.

Ομοσπονδίες και Συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ έχουν προγραμματίσει για τη Δευτέρα και τις επόμενες μέρες δεκάδες εξορμήσεις σε τόπους δουλειάς, ανάμεσα στους οποίους είναι και οι εξής: ΦΑΓΕ, ΚΑΤΣΕΛΗΣ, ΚΟΚΑ - ΚΟΛΑ, TASTY, ΒΙΑΝΕΞ, ΚΟΣΜΟΚΑΡ, Οργανισμός Δημοσιογραφικού Χάρτου, «Πράκτικερ» (Ταύρος), «Καρφούρ» (Π. Ράλλη), ΕΛΦΟΝ, συνεργεία Λ. Βουλιαγμένης, ΙΝΤΕΡΚΟΝΤΙΝΕΝΤΑΛ, ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ, ΧΙΛΤΟΝ, εργοτάξια Μετρό (Ελληνικό - Προαστιακός), ΠΡΟΣΙΦΑΠΕ - ΣΥΝΦΑ, ΤΕΙΘΑΣΥΝ, ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, ΜΗΤΕΡΑ, συνεργεία καθαρισμού (Ευαγγελισμός - Πολυτεχνείο), ΤΕΛΕΠΕΡΦΟΡΜΑΝΣ, ΟΤΕ (ΝΥΜΑ και εργαστήρια Καλλιθέας), Εθνική, Τράπεζα της Ελλάδος, Αγροτική, ΔΕΛΤΑ, DUTY FREE, ΕΛΙΤ, ΩΜΕΓΑ, ΜΠΟΥΡΝΑΖΟΣ, ΤΣΙΦ, BSB, ΜΑΤ, ΧΑΠΕΝΙΝΓΚ, τσαγκαράδικα Καλλιθέας, φασονατζίδικα (Πατήσια - Χαλκηδόνα), υπουργεία Εμπορίου, Αγροτικής Ανάπτυξης, ΠΕΧΩΔΕ, Πολιτισμού. Σε υπηρεσίες των δήμων Αθήνας, Ανω Λιοσίων, Περιστερίου, Αιγάλεω, Αγ. Βαρβάρας, Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Καλλιθέας, στο σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων στο Σχιστό - Πειραιά, στα γραφεία του ΕΣΔΚΝΑ. Στα γραφεία των ΕΛΤΑ στο Π. Φάληρο, στη Μ. Βόδα, στην Ηλιούπολη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ