Τρίτη 2 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Κυβερνητική κοροϊδία στους αγρότες...

Γρηγοριάδης Κώστας

ΥΠΑΡΧΟΥΝ «απτά αποτελέσματα» από την πολιτική της κυβέρνησης για τον αγροτικό τομέα, είπε χτες ο πρωθυπουργός που επισκέφθηκε το υπουργείο Γεωργίας. Δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε...

Είναι καθ' όλα «απτό», άλλωστε, το «αποτέλεσμα» των αγροτών, που είναι υπερχρεωμένοι και πουλάνε τα προϊόντα τους υπό καθεστώς εκβιασμών. Και η ερήμωση της υπαίθρου εξίσου «απτή» είναι...

Μόνο που όταν οι αγρότες θα ξεσηκωθούν για μια ακόμη φορά, κι αυτό στα «απτά αποτελέσματα» πρέπει να το συμπεριλάβει η κυβέρνηση.

Βλέπετε, η λεγόμενη «διεθνής κρίση» και ο τρόπος που θέλουν να τη μεταφέρουν στην Ελλάδα κάθε άλλο παρά εξαιρεί τους αγρότες. Κι αυτοί να πληρώσουν «πρέπει», όπως όλος ο κόσμος.

Πλην, φυσικά, τραπεζιτών, βιομηχάνων, πολυεθνικών και εφοπλιστών. Αυτοί πλήττονται και θέλουν τη συμπόνια και τη στήριξή μας.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΔΗΛΩΣΗ του Γ. Παπανδρέου στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα. Οι σοσιαλιστές, λέει, προχωρούν ενωμένοι και θα αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση με τον ...«άνθρωπο στο επίκεντρο».

Με βάση την πρακτική των «σοσιαλιστικών» κυβερνήσεων, προφανώς εννοούν με τον άνθρωπο στο ...κέντρο του στόχου.

ΠΩ - ΠΩ! Προπύργιο της κομματικής πειθαρχίας στο εσωτερικό της ΝΔ, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος...

Εξανέστη και μόνο που τον ρώτησαν για σενάρια διαδοχολογίας στο κόμμα. Ξεκαθάρισε δε ότι ο Καραμανλής θα είναι και πάλι ο υποψήφιος πρωθυπουργός.

Ας μην ξεχνάμε πως μιλάμε για τον υπουργό, ο οποίος προσπαθεί να παρουσιάσει ως παράδεισο τα δημόσια νοσοκομεία και να βγάλει ...τρελούς όλους όσοι στοιβάζονται εκεί και το προσωπικό που δουλεύει σε απαράδεκτες συνθήκες.


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ