Παρασκευή 21 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
90 ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΕ
Εκδηλώσεις για τα 90χρονα του ΚΚΕ

-- Πολιτική εκδήλωση στα πλαίσια του γιορτασμού για τα 90 χρόνια του Κόμματος διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Βελγίου του ΚΚΕ, αύριο, Σάββατο 22 του Νοέμβρη στις 19.00 (στη Salle Aurore-Chausse de Mons 722), με ομιλητή τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα υπάρξει επίσης έκθεση φωτογραφίας προς τιμήν της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, ενώ θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσική και μεζέδες.

-- Η Κομματική Οργάνωση Πειραιά και η Κομματική Οργάνωση Ναυτεργατών του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση αφιερωμένη στα 90χρονα του Κόμματος με θέμα: «Η συμβολή του ΚΚΕ και των κομμουνιστών στους αγώνες και στην ανάπτυξη του ναυτεργατικού κινήματος». Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 23 του Νοέμβρη, στις 10.30 το πρωί, στον κινηματογράφο «ΑΤΤΙΚΟΝ». Ομιλητής θα είναι ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα προβληθεί βίντεο για την ιστορία του ναυτεργατικού κινήματος.

-- Εκδήλωση για τα 90χρονα του ΚΚΕ πραγματοποιεί η ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ την Κυριακή 23/11 στις 11 π.μ. έξω από τις φυλακές Κέρκυρας, τόπο φυλάκισης δεκάδων κομμουνιστών και αγωνιστών άρρηκτα δεμένων με την πλούσια ιστορική διαδρομή του ΚΚΕ (Μαλτέζος, Ζαχαριάδης, Φλωράκης, κ.ά.). Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Βασίλης Γεωργαντάς, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ που για τα ιδανικά και τις αξίες του ΚΚΕ φυλακίστηκε για 5 χρόνια.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ