Πέμπτη 20 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Τα (δικομματικά) παιδία (βιντεο) παίζει...

Ο εκμαυλισμός που αναδεικνύεται ακόμα και μέσα από τις λεπτομέρειες της υπόθεσης του Βατοπεδίου στέλνει τον «περήφανο χαιρετισμό» του στον ευτελισμό που αποπνέει η δικομματικά και μιντιοκρατικά ποδηγετούμενη διαδικασία «διερεύνησης» του σκανδάλου.

Τα κόμματα που εμπλέκονται - με αποφάσεις και με υπογραφές - στην «αγία ρεμούλα», αφού κατέταξαν στα «δευτερεύοντα» την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, αφού πάνε να ξεφύγουν όσον αφορά στην εμπλοκή τους στις «ιερές μπίζνες» βαφτίζοντας το κρέας ψάρι, αφού δρομολόγησαν να ξεπετάξουν το σκάνδαλο της δυσώδους συναλλαγής ρίχνοντάς το στα «Πάτερ Ημών» της υποκρισίας και στα «Κύριε ελέησον» των διαδικαστικών σοφιστειών, έχουν πλέον επιδοθεί σε ένα αγλάισμα της έννοιας του «κοινοβουλευτικού ελέγχου».

Τα (δικομματικά) παιδία (βιντεο)παίζει...

Κατέπληξαν το πανελλήνιο με την επιμέλεια που έδειξαν στο να ψάχνουν τα δευτερόλεπτα του βίντεο της υποκλοπής. Αλλά για την κλοπή του δημόσιου πλούτου, για την κλοπή της γης των ακτημόνων, για την κλοπή και των τελευταίων αποθεμάτων σοβαρότητας από τους «Καρχιμάκηδες» και τις «Παπακώστες» της δικομματικής οπερέτας, αγρόν αγοράζουν.

*

Εδώ χάσαμε τη λίμνη, χάσαμε την παραλίμνη, χάσαμε τα κτήματα, χάσαμε τα οικοδομικά φιλέτα, χάσαμε τα ακίνητα, το «φλέγον» γι' αυτούς ζήτημα είναι αν «χάσαμε» και μερικά λεπτά από τα βίντεο με τους «μουσαντένιους» και τους «πενταβρωμίδηδες» που καμώνονται τους πεντακαθαρίδηδες (!)...

Ιδού το «μέγα πρόβλημα»! Το πρόβλημα δεν είναι ότι μια ολόκληρη δημόσια διοίκηση, επί ΠΑΣΟΚ και επί ΝΔ, βάζει τις υπογραφές της για να λεηλατείται η χώρα. Το πρόβλημα δεν είναι ούτε το κρατικά επιδοτούμενο χριστεμπόριο ούτε ο κομπραδορισμός που με ή χωρίς ράσα απαλλοτριώνει βουνά, λαγκάδια, παραλίες, λίμνες, δάση και δημόσια γη για λογαριασμό «ημετέρων». Το πρόβλημα, το «μέγα πρόβλημα» πλέον, είναι ποιος έχει υποκλέψει περισσότερες φορές τον άλλον.

Κατά τα λοιπά, και ο ένας και ο άλλος, διατηρούν περίοπτες θέσεις σε ένα σύστημα, κοινωνικό, οικονομικό και κυρίως πολιτικό, που έχει κατακλέψει, καταλεηλατήσει και καταεξευτελίσει τα πάντα σε αυτό τον τόπο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ