Παρασκευή 25 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις

Με αφιερώματα σε μεγάλους εργατικούς αγώνες και σε ηρωικές μορφές κομμουνιστών, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ΚΚΕ - ΚΝΕ, που φέτος είναι αφιερωμένο στην 90χρονη Ιστορία του ΚΚΕ και τα 40 χρόνια από την ίδρυση της ΚΝΕ.

Οι εκδηλώσεις που θα γίνουν τις επόμενες μέρες είναι οι εξής:

-- Σήμερα, Παρασκευή, στις 9 μ.μ., στην κεντρική πλατεία στο Καναλάκι Πρέβεζας με ομιλήτρια την Εύη Πάρλα, μέλος ΝΓ του ΝΣ Πρέβεζας της ΚΝΕ.

-- Αύριο, Σάββατο στις 8.30 μ.μ. στην Πλατανιά (παραλία) Ηγουμενίτσας.

-- Την Κυριακή 27 Ιούλη, στις 9 μ.μ., στη Σκάλα Καλλιράχης, στη Θάσο, πραγματοποιείται εκδήλωση με θέμα «Οχι σε όλα τα ναρκωτικά».

-- Την Τρίτη 29 Ιούλη, στα Λιμενάρια Θάσου, στις 9 μ.μ., με θέμα «Ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες και η πρόταση του ΚΚΕ».

-- Την Πέμπτη 31 Ιούλη, στην κεντρική πλατεία Ιστιαίας, στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Λ. Χατζηπαυλίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Παρασκευή 1 Αυγούστου και ώρα 9.30 μ.μ. στο πάρκο παραλίας Λευκάδας, με ομιλητή τον Αγγελο Τσουραπά, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στην Πρέβεζα 1 και 2 Αυγούστου και ώρα 10 μ.μ. στην πλατεία Ανδρούτσου, με ομιλητές την 1η μέρα των εκδηλώσεων τον Νίκο Μωραΐτη, βουλευτή του ΚΚΕ και την 2η μέρα τον Αγγελο Τσουραπά, μέλος Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.


-- Την Κυριακή 3 Αυγούστου, στο λιμάνι Μύρινας στη Λήμνο, στις 9 μ.μ., θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org