Παρασκευή 25 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΗΝΑΣ
Εφ' όλης της ύλης πανεξόρμηση στο λαό

Τα προβλήματα της εργατικής λαϊκής οικογένειας δεν πάνε ...διακοπές και εξαιτίας τους ένα μεγάλο ποσοστό αυτών των οικογενειών δε θα πάει καθόλου διακοπές ή θα περιοριστεί σε μια ολιγοήμερη απόδραση.

Προβλήματα, όπως η ουσιαστική στέρηση του δικαιώματος στην ανάπαυση και την ψυχαγωγία, τα πενιχρά εισοδήματα, σε συνδυασμό με την τεράστια ακρίβεια, προβλήματα που αφορούν στην παράταση με ευρωενωσιακή απόφαση της εργάσιμης βδομάδας σε 65 ακόμα και 78 ώρες, στις «ελαστικές» εργασιακές σχέσεις και πολλά ακόμα, βρίσκονται στο επίκεντρο της συζήτησης που ανοίγουν μέσα από μια πλατιά εξόρμηση στο λαό τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Υποδεικνύοντας την αντίθεση ανάμεσα σε όλα αυτά και στην τεράστια κερδοφορία του κεφαλαίου.

Καθημερινή είναι η παρουσία, στο πλαίσιο της πανεξόρμησης που πραγματοποιεί η ΚΟ Αθήνας του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Αθήνας της ΚΝΕ, σε φτωχογειτονιές, χώρους δουλειάς, πολυσύχναστους χώρους. Ο διάλογος με τους ανθρώπους του μόχθου για την πρόταση συσπείρωσης και πάλης, την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ. Καθημερινή και η προσπάθεια για τα δικαιώματα των μεταναστών ενάντια στη στυγνή εκμετάλλευσή τους και τις διώξεις.

Μαζικά τα στελέχη και τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, με τη βοήθεια φίλων τους, διαδίδουν τις ανακοινώσεις του ενάντια στην ακρίβεια, την ανακοίνωση του ΠΓ της ΚΕ για τον αντικομμουνισμό, αλλά και τα υλικά της ΚΝΕ για τις διακοπές και τον ελεύθερο χρόνο.


Στο πλαίσιο αυτής της δραστηριότητας εντάσσονται και οι παρακάτω εξορμήσεις:

Σήμερα Παρασκευή

-- Κλιμάκια των Αχτίδων 3ου - 4ου Διαμερίσματος και Μεταφορών της ΚΟΑ στο Σταθμό Λαρίσης του ΟΣΕ από τις 4 μ.μ. έως τις 6.30 μ.μ..

-- Κλιμάκια των Αχτίδων ΑΕΙ - ΤΕΙ - Ερευνας, Εκπαιδευτικών και των Οργανώσεων Σπουδάζουσας και ΤΕΙ της ΚΝΕ, στα διόδια Αφιδνών και Ελευσίνας από τις 12 μ. έως τις 4 μ.μ.

Στους ίδιους σταθμούς διοδίων από τις 4 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. θα βρεθούν κλιμάκια των Αχτίδων Βορειανατολικών, Βορειοδυτικών, Δυτικών, Νότιων και Νοτιοδυτικών Συνοικιών, Βιομηχανίας, Δημόσιας Διοίκησης, ΕΒΕ, Υγείας - Πρόνοιας, Χρηματοπιστωτικού και Υπηρεσιών.

-- Κλιμάκια των Οργανώσεων Αθήνας της ΚΝΕ στα ΚΤΕΛ Κηφισού από τις 3 μ.μ. έως τις 8 μ.μ..

Αύριο Σάββατο

-- Κλιμάκια των Αχτίδων 1ου - 7ου, του 2ου, του 5ου - 6ου Διαμερίσματος, Ανατολικών, Βορείων, Νοτιοανατολικών Συνοικιών, Ενέργειας, Κατασκευών, Τηλεπικοινωνιών, Δικηγόρων και των Οργανώσεων Σπουδάζουσας και ΤΕΙ Αθήνας της ΚΝΕ, στα διόδια Αφιδνών και Ελευσίνας από τις 8.30 π.μ. έως τη 1 μ.μ..

-- Κλιμάκια των Οργανώσεων Αθήνας της ΚΝΕ στα ΚΤΕΛ στον Κηφισό από τις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org