Τετάρτη 2 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολύμορφες δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

Περιοδεία στο Νεστόριο και σε άλλα χωριά του Γράμμου διοργανώνει σήμερα η ΝΕ Καστοριάς, με επικεφαλής τον Αντώνη Σκυλλάκο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή, για να συζητήσει με κατοίκους και φορείς της περιοχής για την κατάσταση στο Γράμμο ένα χρόνο μετά τις πυρκαγιές και να παρουσιάσει τις θέσεις του ΚΚΕ για την προστασία και την ανάπτυξη του Γράμμου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: α) Το απόγευμα περιοδεία στα χωριά Επταχώρι, Χρυσή, Πευκόφυτο. β) Στις 7.30 μ.μ., συνέντευξη Τύπου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νεστορίου. γ) Στις 8.30 μ.μ., συγκέντρωση και ομιλία από τον Αντώνη Σκυλλάκο, στο καφενείο του Πατσάβρα, στην κάτω πλατεία Νεστορίου με θέμα «Η κατάσταση στο Γράμμο ένα χρόνο μετά τις πυρκαγιές και η πρόταση του ΚΚΕ για την προστασία και την ανάπτυξή τους».

-- Ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Υγεία», που διοργανώνει η ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ αύριο Πέμπτη 3 Ιούλη. Η εκδήλωση θα γίνει στο Βόλο, στις 8.30 μ.μ., στον αίθριο χώρο του Μεταξουργείου (Ν. Ιωνία).

Στα αμαξοστάσια

Η Αχτίδα Μεταφορών της ΚΟΑ και οι Κομματικές Οργανώσεις στην ΕΘΕΛ θα πραγματοποιήσουν τις παρακάτω περιοδείες σε αμαξοστάσια της ΕΘΕΛ με θέμα «Για την οργάνωση της πάλης των εργαζομένων ενάντια στην ακρίβεια»:

  • Σήμερα Τετάρτη 2 Ιούλη, στις 9.30 π.μ., στο αμαξοστάσιο Ρέντη. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, Γραμματέας της ΚΝΕ και βουλευτής.
  • Σήμερα Τετάρτη 2 Ιούλη, στις 9.30 π.μ., στο αμαξοστάσιο Λιοσίων. Θα μιλήσει ο Γιάννης Κομνηνός, στέλεχος του ΚΚΕ.
  • Τη Δευτέρα 7 Ιούλη, στις 9.30 π.μ., στο αμαξοστάσιο Ανθούσας. Θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Την Παρασκευή 11 Ιούλη, στις 9.30 π.μ., στο αμαξοστάσιο Ελληνικού. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.
Στον Πειραιά

Η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος:

-- Σήμερα Τετάρτη 2 Ιούλη, στις 6.30 μ.μ., θα περιοδεύσει στα σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» και «Καρφούρ», στο Πασαλιμάνι. Αύριο Πέμπτη 3 Ιούλη, στις 6.30 μ.μ., θα περιοδεύσει στα Καμίνια.

-- Την Παρασκευή 4 Ιούλη, στις 10.30 π.μ., θα περιοδεύσει στη λαϊκή αγορά Αγ. Δημητρίου και στις 6.30 μ.μ. στην Π. Κοκκινιά.

Στη Θεσσαλονίκη

Το πρόγραμμα περιοδειών, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα, περιλαμβάνει:

Σήμερα:

  • Στο νοσοκομείο «Αγιος Δημήτριος», στις 12.30 μ.μ., περιοδεία με την Σοφία Καλαντίδου, βουλευτή του ΚΚΕ.
  • Στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», στις 10.00 π.μ., περιοδεία με τον Γιάννη Ζιώγα, βουλευτή του ΚΚΕ.

Παρασκευή 4 Ιούλη:

Περιοδεία και συγκέντρωση στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, στις 7.00 μ.μ., με τον Γιάννη Ζιώγα, βουλευτή του ΚΚΕ.

Στην Ευρυτανία

Την Παρασκευή 4 Ιούλη, ο Γ. Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, επικεφαλής κλιμακίου του Κόμματος, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Ευρυτανία και συγκεκριμένα στο Καρπενήσι. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Στις 9.30 π.μ. συνάντηση στο Δημαρχείο με τον δήμαρχο Καρπενησίου.
  • Στις 10.30 π.μ. επίσκεψη στο ΙΚΑ Καρπενησίου.
  • Στις 12 μ. περιοδεία στο Νοσοκομείο Καρπενησίου, συνάντηση με τη διοίκηση, το σωματείο εργαζομένων και ομιλία σε συγκέντρωση του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ