Τετάρτη 2 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Μπάμπης Χαραλάμπους, Κώστας Αλυσανδράκης και Αντώνης Σκυλλάκος ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί, ούτως ώστε άμεσα να συμπληρωθούν οι κενές οργανικές θέσεις στις δικαστικές υπηρεσίες της Κέρκυρας, μόνη προϋπόθεση για να επανέλθει η ομαλότητα στη λειτουργία των Δικαστηρίων στην Κέρκυρα.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Μπάμπης Χαραλάμπους και Κώστας Αλυσανδράκης ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό σε ποιες άμεσες ενέργειες θα προβεί για να σταματήσει η έξωση των απόρων οικογενειών από τα διαμερίσματα του Γενικού Νοσοκομείου της Κέρκυρας.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Αντώνης Σκυλλάκος ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό γιατί μέχρι σήμερα η Περιφέρεια Θεσσαλίας δεν προχώρησε στην κατεδάφιση αυθαιρέτων στο παραλιακό τμήμα μεταξύ Σουτραλί και Πλατανίδια στο Δήμο Αρτέμιδας Πηλίου και τι μέτρα θα πάρει, ώστε να αναλάβουν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, βάσει αρμοδιότητας, την εποπτεία σ' αυτές στις εργασίες κατεδάφισης.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ την αρμόδια υπουργό ποια μέτρα πρόκειται να λάβει, ώστε να αποκατασταθεί η ελευθερία της συνδικαλιστικής δράσης στο ιδιωτικό Κέντρο Αποκατάστασης Αναπήρων στη Ν. Ραιδεστό Θεσσαλονίκης.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αντώνης Σκυλλάκος, Αχιλλέας Κανταρτζής και Γιάννης Πρωτούλης ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς, ποια άμεσα μέτρα θα πάρουν, ώστε να ξηλωθεί η κεραία από τον οικισμό Χλόης Βελεστίνου στο Δήμο Φερών, προκειμένου να αποτραπούν οι επιβλαβείς συνέπειες για την υγεία των μαθητών και των κατοίκων από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αντώνης Σκυλλάκος και Αχιλλέας Κανταρτζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι άμεσα μέτρα θα πάρει για να γίνει σύντομα η μελέτη των ανισόπεδων κόμβων του περιφερειακού δρόμου Βόλου στα σημεία Μελισσάτικα, Φυτόκο και Ιωλκού, ώστε να χρηματοδοτηθούν και να κατασκευαστούν άμεσα, όπως και τα έργα κυκλοφοριακής ασφάλειας που είναι απαραίτητα.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Γιάννης Πρωτούλης, Βέρα Νικολαΐδου, Σοφία Καλαντίδου, Νίκος Καραθανασόπουλος και Κώστας Αλυσανδράκης ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό γιατί τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης παραμένουν χωρίς διοικητικό προσωπικό και ποια μέτρα θα πάρει, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες προσλήψεις γραμματέων και επιστατών στα Γυμνάσια και τα Λύκεια, ώστε να λειτουργούν ομαλά και όχι σε βάρος των ωρών διδασκαλίας και του ωραρίου των καθηγητών.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΤΙΤΛΟ(2009-04-24 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ(2009-02-25 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ(2009-02-18 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ(2008-10-11 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ(2008-08-20 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ(2008-08-12 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ