Τετάρτη 11 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Π. ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ
Υπερασπίστηκε στη Βουλή τη συμφωνία του ΟΤΕ

Πιστός στην κυβερνητική γραμμή ότι η συμφωνία του ΟΤΕ με τους Γερμανούς της «ΝΤΟΪΤΣΕ ΤΕΛΕΚΟΜ» είναι μια θετική εξέλιξη για τον οργανισμό, εμφανίστηκε χτες στη Βουλή ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ Π. Βουρλούμης.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασής του από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, που επεξεργάζεται τη συμφωνία του ΟΤΕ με τους Γερμανούς, ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για μια καλή συμφωνία που δίνει στο δημόσιο περισσότερα δικαιώματα από όσα είχε μέχρι σήμερα. Είπε ότι η αγορά από τα χρηματιστήρια του 20% περίπου των μετοχών του ΟΤΕ από τη ΜΑΡΦΙΝ δεν αφορά τη διοίκηση του ΟΤΕ, όπως και η πρόσφατη πώληση των μετοχών αυτών στην «ΝΤΟΪΤΣΕ ΤΕΛΕΚΟΜ».

«Κοιμόμουν τον ύπνο του δικαίου», είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στη ΜΑΡΦΙΝ και την απόκτηση από αυτήν μετοχών του ΟΤΕ από τα χρηματιστήρια.

Ο εκπρόσωπος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών Ν. Αλεξανδρίδης είπε ότι η Επιτροπή του θα είναι αυτή που θα ελέγχει την τιμολογιακή πολιτική του ΟΤΕ, ενώ τη διαφωνία του με τη συμφωνία εξέφρασε ο εκπρόσωπος της ΟΜΕ-ΟΤΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ