Τετάρτη 11 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Με επικοινωνιακά τρικ... κατά της ακρίβειας

Καμπάνια εναντίον της ακρίβειας ξεκινάει το ΠΑΣΟΚ, με πανελλαδική εξόρμηση βουλευτών του και διανομή φυλλαδίων στις εθνικές οδούς και στο λιμάνι του Πειραιά, όπως ανακοίνωσε χτες ο εκπρόσωπος Τύπου Γ. Παπακωνσταντίνου, ζητώντας «από την κυβέρνηση να ενεργοποιήσει όλους τους μηχανισμούς της αγοράς» για να παταχτεί το «φαινόμενο»!!

Χρησιμοποιώντας επικοινωνιακά «τρικ» το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσπαθεί να «καρπωθεί» τη λαϊκή δυσαρέσκεια, επιχειρώντας παράλληλα να κρύψει ότι η πολιτική του κινείται στην ίδια αντιλαϊκή κατεύθυνση με αυτή που εφαρμόζει η κυβέρνηση και λειτουργεί προς όφελος της ισχυροποίησης των μονοπωλιακών επιχειρήσεων και της ενίσχυσης της κερδοφορίας του.

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου επίσης... θυμήθηκε ότι «τα χαμηλά εισοδήματα, πληρώνουν από την τσέπη τους για δημόσια αγαθά που θα έπρεπε να τους δίνει η πολιτεία δωρεάν - Παιδεία, Υγεία, Πρόνοια», ξεχνώντας ότι την ίδια πολιτική ακολούθησαν και οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.

Απειλούνται διαγραφές στην ΠΑΣΠ

Την ίδια στιγμή μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ η υπόθεση με τη διαδικασία εκλογής του νέου γραμματέα της ΠΑΣΠ κατά τη διάρκεια των προχτεσινών εκλογών στους φοιτητές των ΑΕΙ και ΤΕΙ, αφού μετά τα επεισόδια, τις καταγγελίες για νοθεία και μεταφορές καλπών κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων, φαίνεται ότι θα υπάρξουν και διαγραφές στελεχών της νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

Σχολιάζοντας το θέμα ο Γ. Παπακωνσταντίνου, υποστήριξε ότι «η διαδικασία όπως εξάλλου ανακοίνωσε και η Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΚΑΠ), εξελίχθηκε άψογα σχεδόν μέχρι την ολοκλήρωσή της». Ο ίδιος σημείωσε ότι η ΕΚΑΠ αποφάσισε την «παραπομπή κάποιων Συνέδρων της ΠΑΣΠ που συμμετείχαν στα επεισόδια που σημειώθηκαν στις διαδικασίες της, τις επόμενες ημέρες».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ