Παρασκευή 11 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πλατιά εξόρμηση για την πρόταση συμμαχίας και εξουσίας

Με μια πληθώρα δραστηριοτήτων κλιμακώνεται μέρα με τη μέρα η πορεία του ΚΚΕ στο λαό με πρόταση συμμαχίας και εξουσίας.

Στο πλαίσιο αυτής της δραστηριότητας η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, θα μιλήσει σε ανοιχτές συγκεντρώσεις την Παρασκευή 18/4 στα Γιάννενα και το Σάββατο 19/4 στο Αγρίνιο.

Μετά το Πάσχα, θα ακολουθήσουν συγκεντρώσεις σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, που θα κορυφωθούν με μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα.

Αλλες εκδηλώσεις

ΣΗΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

-- Στις 7 μ.μ. από την ΚΟΒ Καζαντζάκη Ηρακλείου Κρήτης του ΚΚΕ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καζαντζάκη (Πεζά) με κεντρικό ομιλητή τον Δ. Βρύσαλη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

ΑΥΡΙΟ, ΣΑΒΒΑΤΟ

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Καλύμνου. Θα μιλήσει η Εύα Μελά, βουλευτής του ΚΚΕ. Νωρίτερα στις 5 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13/4

-- Στις 11 π.μ. στο ξενοδοχείο «ΜΑΡΙΤΙΝΑ» της Κω. Στις 5 μ.μ. στην Αντιμάχεια και στις 6.30 μ.μ. στην Κέφαλο. Θα μιλήσει η Εύα Μελά βουλευτής του ΚΚΕ.

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/4

-- Στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΕΠ της Ν. Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 3). Θα μιλήσει ο Δ. Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Κορυδαλλού, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης). Θα μιλήσει ο Ν. Σοφιανός, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και γραμματέας της ΚΟΠ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στο δημοτικό αναψυκτήριο Ηλιούπολης, στο άλσος «Δημήτρης Κιντής». Θα μιλήσει ο Γ. Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στη μεγάλη αίθουσα της Πανηπειρωτικής (Κλεισθένους 15, 7ος όροφος) συγκέντρωση Ηπειρωτών της Αθήνας. Θα μιλήσει ο Β. Τασούλας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ