Παρασκευή 18 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ
Καθημερινές παρεμβάσεις στα ερτζιανά

Απτόητος συνεχίζει ο Ν. Κωνσταντόπουλος να περιφέρει στα ερτζιανά την άποψή του για ταχεία σύγκλιση ΠΑΣΟΚ και Συνασπισμού. Χτες, μιλώντας στον «Αθήνα 9,84» προχώρησε παραπέρα συνιστώντας στο λαό να «κάτσει στη γωνίτσα του».

Ο Ν. Κωνσταντόπουλος ισχυρίστηκε, κρίνοντας προφανώς εξ ιδίων τα αλλότρια, πως «όταν μας κυκλώνει τέτοια πολύπλευρη κρίση, είμαστε όλοι μέσα στην κρίση. Ολα τα κόμματα (...). Κανείς δεν μπορεί να δείξει αυτή τη στιγμή το δρόμο που θα μας οδηγήσει από την έρημο στη γη Χαναάν. Αλλά πρέπει να καθίσουμε κάτω να σκεφτούμε και να συλλογιστούμε. Υπάρχει συλλογική σκέψη στις πολιτικές δυνάμεις της χώρας;».

Πρότεινε δε «ανοιχτό διάλογο από το χώρο του ΠΑΣΟΚ μέχρι το χώρο της ανένταχτης Αριστεράς για την εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης της χώρας». Ενώ δε δίστασε να δηλώσει: «Οι ευθύνες, ευθύνες... όμως αυτά τα κόμματα είναι η πολιτική ηγεσία της χώρας, αυτοί οι πνευματικοί άνθρωποι είναι οι πνευματικοί ηγέτες της χώρας, αυτοί οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι είναι οι εκφραστές των κοινωνικών ομάδων της χώρας».

Με αιχμές κατά του Αλ. Αλαβάνου διάνθισε τη δήλωση υποστήριξης του Φ. Κουβέλη ο Λεωνίδας Κύρκος. Οπως αναφέρει: «Βρίσκω όλη αυτή την αναστάτωση που προκάλεσε η αιφνιδιαστική απόφαση του Αλ. Αλαβάνου άστοχη και περιττή», ενώ εκφράζεται με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τον Φ. Κουβέλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ