Παρασκευή 12 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Του Αντρέα Πετρουλάκη (από την «Καθημερινή»)
Του Αντρέα Πετρουλάκη (από την «Καθημερινή»)

Οι πληροφορίες από το Μαϊάμι αναφέρουν ότι ελληνικοί ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν στρατοπεδεύσει στο νοσοκομείο που βρίσκεται ο αρχιεπίσκοπος. Στόχος τους, η... ενημέρωση. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι κάνοντας χρήση μεθόδων της γνωστής ΚΥΠίτικης (σ.σ.: συγνώμη, της δημοσιογραφικής θέλαμε να πούμε) «δεοντολογίας», πασχίζουν να υποκλέψουν κάποιες στιγμές του κ. Χριστόδουλου από την εντατική, ώστε να τις μοσχοπουλήσουν στην εγχώρια αγορά, κρεμώντας τις δύσκολες στιγμές ενός ανθρώπου από τα γνώριμα τσιγκέλια της AGB.

*

Μάλιστα, από αυτόν τον «έντιμο κύκλο» δε λείπουν και «κοράκια» προερχόμενα από το χώρο του γραπτού Τύπου. Οπως μετέδωσε χτες ο απεσταλμένος του ρ/σ «Σκάι» από το Μαϊάμι, ήδη συνελήφθη από την ασφάλεια του νοσοκομείου απεσταλμένος κυριακάτικης ελληνικής εφημερίδας, ο οποίος εισέβαλε στην εντατική και τράβηξε φωτογραφίες του κ. Χριστόδουλου και κατόπιν αφέθηκε ελεύθερος αφού πρώτα κατασχέθηκαν τα «κλοπιμαία».

*

Ομολογούμε ότι η στήλη δυσκολεύτηκε πολύ ώστε να μην προβεί η ίδια σε χαρακτηρισμούς για όλους αυτούς τους «συναδέλφους», τους διευθυντάδες τους και τα αφεντικά τους. Το αφήνουμε στην κρίση σας...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ