Παρασκευή 12 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΒΟΥΛΗ
Συγκροτήθηκαν οι κοινοβουλευτικές επιτροπές

Συγκροτήθηκαν χτες τα προεδρεία των Διαρκών Κοινοβουλευτικών Επιτροπών της Βουλής μετά από ψηφοφορίες που έγιναν και από την ερχόμενη εβδομάδα αρχίζει η επεξεργασία των νομοσχεδίων που ήδη έχει καταθέσει η κυβέρνηση.

Οι πρόεδροι των Επιτροπών (όλοι προερχόμενοι από τη ΝΔ) είναι: Μορφωτικών Υποθέσεων η Κόλλια - Τσαρουχά Μαρία, Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων ο Μ. Βαρβιτσιώτης, Οικονομικών Υποθέσεων ο Α. Μπούρας, Κοινωνικών Υποθέσεων ο Π. Μελάς, Δημόσιας Διοίκησης - Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης ο Χ. Μαρκογιαννάκης και Παραγωγής και Εμπορίου ο Γ. Σαλαγκούδης. Τις επόμενες μέρες θα συγκροτηθούν και τα προεδρεία των Ειδικών Κοινοβουλευτικών Επιτροπών.

Επανέρχεται από την ερχόμενη εβδομάδα η «ώρα του πρωθυπουργού» που είχε ατονήσει την προηγούμενη Σύνοδο της Βουλής. Ο Κ. Καραμανλής με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Δ. Σιούφα του γνωστοποίησε ότι αρχής γενομένης από την ερχόμενη εβδομάδα θα απαντάει κάθε Παρασκευή στις Ερωτήσεις που απευθύνονται στον ίδιο.

Ο Ε. Βενιζέλος που είχε καταθέσει για σήμερα Επίκαιρη Ερώτηση στον πρωθυπουργό σχετικά με το νόμο-πλαίσιο για τα ΑΕΙ, με ανακοίνωσή του κατηγορεί τον Κ. Καραμανλή ότι η άρνηση του πρωθυπουργού να απαντήσει στην Ερώτηση δείχνει ότι «ο Κ. Καραμανλής φυγομαχεί απέναντί μου στη Βουλή».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ