Τετάρτη 26 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «ΠΡΩΗΝ ΚΛΩΣΤΗΡΙΩΝ ΝΑΟΥΣΗΣ»
Κλιμακώνεται ο συντονισμένος αγώνας

Με καθολική συμμετοχή συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα εργοστάσια του ομίλου «Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία» - πρώην «Κλωστήρια Ναούσης» - σε Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και Νάουσα. Διεκδικούν άμεση καταβολή των δεδουλευμένων του Αυγούστου και έχουν αποφασίσει πως αν μέχρι τέλος της βδομάδας δεν εξοφληθούν, από Δευτέρα θα κλιμακώσουν τον αγώνα τους με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες και επίσχεση εργασίας.

Στα κλωστήρια του ομίλου στην Κομοτηνή οι εργαζόμενοι ξεκίνησαν τις κινητοποιήσεις από την απογευματινή βάρδια της περασμένης Παρασκευής και συνεχίζουν. Στο εργοστάσιο της Αλεξανδρούπολης μπήκαν από χτες σε τετράωρες στάσεις εργασίας σε όλες τις βάρδιες. Αντίστοιχα και στα άλλα εργοστάσια σε Κομοτηνή και Νάουσα.

Στην Κομοτηνή - πρώην ΦΑΝΚΟ - οι εργαζόμενοι μέσα από Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησαν την ώρα της δίωρης στάσης εργασίας χτες, αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις με δίωρες στάσεις εργασίας μέχρι την Παρασκευή και 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από τη Δευτέρα. Απάντησαν έτσι και στη νέα προσπάθεια της εργοδοσίας να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους, στέλνοντας τον διευθυντή του εργοστασίου να ...πιει καφέ στο κυλικείο την ώρα της συγκέντρωσης των εργαζομένων.

Στη Νάουσα οι εργαζόμενοι χτες συμμετείχαν καθολικά στη δίωρη στάση και στη συνέλευση και αποφάσισαν συνέχιση του αγώνα με τρίωρες στάσεις εργασίας ως την Παρασκευή και επίσχεση εργασίας από τη Δευτέρα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ