Σάββατο 8 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΣΕΡΡΕΣ
Μήνυμα αποφασιστικής ενίσχυσης

Ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία των Σερρών με τη συμμετοχή του στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ προχτές βράδυ, έστειλε μήνυμα αποφασιστικής ενίσχυσης του Κόμματος. Μίλησαν ο Θανάσης Παφίλης, ευρωβουλευτής και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ, και χαιρέτισε η Φιλιώ Σαραντίδου, υποψήφια βουλευτής Σερρών.

Ο εργαζόμενος λαός των Σερρών είδε πως η «περιφερειακή ανάπτυξη» στο όνομα της ανταγωνιστικότητας, έφερε αύξηση της ανεργίας στο 25%. Οι αγρότες ζουν το ξεκλήρισμα και ιδιαίτερα οι καπνοπαραγωγοί βιώνουν ακόμη πιο βίαια την αναθεώρηση της ΚΑΠ. Επιασε τόπο λοιπόν το κάλεσμα που απηύθυνε ο Θ. Παφίλης, να φτάσουν στην κάλπη κρίνοντας και κοιτώντας τη ζωή τους συνολικά. Εκτιμώντας τη στάση και τη δράση των κομμάτων συνολικά. «Χωρίς προκαταλήψεις να κάνετε ένα λογαριασμό και να σκεφτείτε όλα αυτά τα χρόνια ποιο είναι εκείνο το κόμμα που σταθερά και κόντρα στο ρεύμα, στάθηκε δίπλα σας», είπε.

Ο Θ. Παφίλης σημείωσε πως «μπροστά στις κάλπες το ΠΑΣΟΚ μιλάει για εκσυγχρονισμό και η ΝΔ μιλάει για μεταρρυθμίσεις. Τα προγράμματά τους είναι φωτοτυπίες από το ίδιο μηχάνημα της ΕΕ».

Η Φιλιώ Σαραντίδου κάλεσε και όσους δε συμφωνούν σε όλα με το ΚΚΕ, να κάνουν το βήμα. «Να μας ψηφίσουν για τη σταθερότητα, την ειλικρίνεια, την εντιμότητα της πολιτικής μας. Μας γνωρίζουν, δεν κάνουμε μικροπολιτική, δεν κρυβόμαστε, δεν προσπαθούμε να παραπλανήσουμε. Δεν έχουμε καμία ιδιοτέλεια», είπε.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ