Σάββατο 8 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΨΑΧΝΑ ΕΥΒΟΙΑΣ
Στο ΚΚΕ η εργατική ψήφος

Σε συγκέντρωση μίλησε ο Γιώργος Μαρίνος, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Εύβοια

Στα Ψαχνά Εύβοιας μίλησε ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΚΕ και υποψήφιος του Κόμματος στο νομό σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Η διαχωριστική γραμμή είναι ανάμεσα στο κεφάλαιο και την εργασία, ανάμεσα στην εργατική τάξη, στα λαϊκά στρώματα και την πλουτοκρατία, ανάμεσα στο δικομματισμό - τα κόμματα του ευρωμονόδρομου των μεγάλων συμφερόντων - και το ΚΚΕ. Γιατί ένας εργάτης, μια εργάτρια, ένας νέος εργαζόμενος, ένας μικρομεσαίος αγρότης, να μείνει στα παραδοσιακά πλαίσια, εγκλωβισμένος στην πολιτική του δικομματισμού; Κατακρίνει τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, βλαστημάει για τα προβλήματα, είναι δυσαρεστημένος και πιστεύουμε ότι μπορεί να βρει το δρόμο του. Να απελευθερωθεί από προκαταλήψεις και να συνταχθεί με το ΚΚΕ, να το στηρίξει με την ψήφο του στις εκλογές και να μπει στον αγώνα για τα δικαιώματά του.

Μέσα σε αυτό το δρόμο θα δει, θα διαπιστώσει από την ίδια του την πείρα την αξία της κοινής πάλης με τους κομμουνιστές κατανοώντας ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που κλέβουν χρόνια την ψήφο του, τη χρησιμοποιούν για να επιβάλουν την αντιλαϊκή πολιτική οξύνοντας το σύνολο των προβλημάτων των εργατικών - λαϊκών οικογενειών της περιοχής.

Οι κομματάρχες σάς χωρίζουν σε "Δεξιούς" και "Πασόκους" και σας καλούν να μείνετε αμετακίνητοι σε προηγούμενες επιλογές. Οι κομματάρχες που σας πιέζουν με τον εκβιασμό της ακυβερνησίας θέλουν να σας κρατούν εγκλωβισμένους στην αντιλαϊκή πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, φτηνή εργατική δύναμη για την πλουτοκρατία.

Οι άνεργοι της περιοχής να τιμωρήσουν τα κόμματα που τους στερούν το δικαίωμα στη δουλιά και τους καταδικάζουν στην εξαθλίωση. Οι εργαζόμενοι να τιμωρήσουν το δικομματισμό για τους χαμηλούς μισθούς και τις συντάξεις πείνας. Οι εργατικές - λαϊκές οικογένειες να τιμωρήσουν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για τα χάλια της Υγείας και της Παιδείας. Οι φτωχοί αγρότες να τιμωρήσουν αυτούς που τους οδήγησαν στην ανέχεια».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ