Τετάρτη 28 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Αργήσατε...

Στηρίζοντας πλήρως τις νέες αντιεκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις που ανακοίνωσε χτες ο Θ. Ρουσόπουλος, το ΠΑΣΟΚ διά στόματος Μ. Χρυσοχοΐδη ...εγκάλεσε την κυβέρνηση για αργοπορία στην κατάθεσή τους.

Ο «σκιώδης» υπουργός Παιδείας του ΠΑΣΟΚ, Μ. Χρυσοχοΐδης, αποδεικνύοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συμφωνεί πλήρως με τις αντιδραστικές αλλαγές του νόμου - πλαισίου, δεν επιτέθηκε στην κυβέρνηση για το περιεχόμενό του, το οποίο ιδιωτικοποιεί και εμπορευματοποιεί την ανώτατη εκπαίδευση, αλλά σημείωσε ότι μετά την αρχική «προχειρότητα» και τις «ελλείψεις» του νομοσχεδίου, τώρα συμπληρώθηκε με τα «θέματα μεταπτυχιακών και έρευνας»...

«Η κυβέρνηση, πανικόβλητη από την κατακραυγή που ξεσήκωσαν η προχειρότητα και οι ελλείψεις του νόμου-πλαισίου, αποφάσισε επιτέλους, έστω και στον τέταρτο χρόνο της θητείας της, να ασχοληθεί με θέματα μεταπτυχιακών και έρευνας», δήλωσε συγκεκριμένα ο Μ. Χρυσοχοΐδης. Ο ίδιος, ξεκαθαρίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ θα βάλει πλάτη για την προώθηση του νομοσχεδίου... αναγνώρισε στην κυβέρνηση ότι συμπεριέλαβε στις μεταρρυθμίσεις τα «ζητήματα για την ανώτατη εκπαίδευση, που το ΠΑΣΟΚ την είχε εγκαλέσει». Βέβαια, δεν παρέλειψε να ασκήσει ...κριτική στις διαχειριστικές ικανότητες της κυβέρνησης αναφέροντας ότι «η κυβερνητική πρωτοβουλία θα αποτελέσει, για άλλη μια φορά, μνημείο προχειρότητας, αποσπασματικότητας και εντυπωσιοθηρίας».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ