Σάββατο 24 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Απορίες...

Οι «αρχιερείς» της ιδιωτικοποίησης και οι «ψάλτες» της «απελευθέρωσης» των αγορών διαρρηγνύουν τώρα τα ιμάτιά τους για τις επιχειρήσεις «τους» και ανακαλύπτουν τους ...ιδιώτες. Ο λόγος για τις συνδικαλιστικές ηγεσίες της πλειοψηφίας σε ΟΜΕ-ΟΤΕ και ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Η ΟΜΕ-ΟΤΕ δηλώνει ότι «στηρίζει πλήρως» τις θέσεις του Π. Βουρλούμη στην κόντρα του με την ΕΕΤΤ για την κάτω του κόστους χρήση των υποδομών του ΟΤΕ από τους ιδιώτες παρόχους. Φτάνει ακόμα να πει ότι «αν» ιδιωτικοποιηθεί ο ΟΤΕ, τότε οι υποδομές θα ελέγχονται από τους ...ιδιώτες. Προειδοποιούν επίσης για «αφελληνισμό» των τηλεπικοινωνιών και αναρωτιούνται «σε ποιον ανήκουν οι υποδομές του ΟΤΕ; Σε ποιον ανήκει τελικά ο ΟΤΕ;».

Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ζητά από την κυβέρνηση «τη διασφάλιση των συμφερόντων της ΔΕΗ ΑΕ» και μέσα από αυτό το πρίσμα μιλά για «αδιανόητη» καθυστέρηση στην αντικατάσταση παλαιών μονάδων, για μειωμένους δείκτες ετοιμότητας μπροστά στο ενδεχόμενο μπλακ άουτ, για «παιχνίδι συμφερόντων» γύρω από αυτόν τον κίνδυνο και χαρακτηρίζει πρόκληση την επιδότηση των ιδιωτών για νέες μονάδες.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ