Σάββατο 21 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών
  • Το Παράρτημα Ιθάκης της ΠΕΑΕΑ και ο δήμος συνδιοργανώνουν εκδήλωση σήμερα, Σάββατο,στις 9 το πρωί,στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.Θα ακολουθήσει συναυλία με αντάρτικα τραγούδια από την ορχήστρα του Σπύρου Σομαϊλη.
  • Ο πρόεδρος της Κοινότητας και το Κοινοτικό Συμβούλιο Οινόης, σε συνεργασία με το Δήμο Μάνδρας και το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ της περιοχής Θριασίου διοργανώνουν εκδήλωση μνήμης, αύριο, Κυριακή,στις 10.30 το πρωί,στο Μνημείο της Κάζας.Στο Μνημείο πρόκειται να γίνει μνημόσυνο για τους πατριώτες που έπεσαν στη Μάχη του Σαλίγκαρου, στις 13 Αυγούστου 1943.
  • Το Παράρτημα Τρίπολης της ΠΕΑΕΑ διοργανώνει εκδήλωση αύριο, Κυριακή,στον Αγιο Βασίλη Κυνουρίας,στις 11.30 το πρωί,προς τιμήν των πεσόντων της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας. Τα κεντρικά γραφεία της ΠΕΑΕΑ δρομολογούν πούλμαν, τα οποία θα αναχωρήσουν την Κυριακή 22 Αυγούστου,στις 6.30 το πρωί,από την πλατεία Κάνιγγος.Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 8234.296, 8222.952.
  • Η Πανελλήνια Ενωση Αναπήρων - Τραυματιών και Θυμάτων Γερμανικής Κατοχής "Ο Φοίνικας" και το Παράρτημα Αγρινίου της ΠΕΑΕΑ καλούν τους αγωνιστές και τους φίλους της Εθνικής Αντίστασης να πάρουν μέρος στην εκδήλωση - πολιτικό μνημόσυνο, που θα γίνει αύριο, Κυριακή,για τους 59 εκτελεσθέντες, στον τόπο της θυσίας, στα Καλύβια Αγρινίου,στις 9.45 το πρωί.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ