Σάββατο 26 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγχαρητήρια στο ΚΚΕ

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα για το εκλογικό αποτέλεσμα του Κόμματος στις ευρωεκλογές, απέστειλε προς την ΚΕ του ΚΚΕ η Πανελλήνια Ενωση Συνταξιούχων - Αναπήρων Θυμάτων Εθνικής Αντίστασης (ΠΕΣΑΘΕΑ). Το τηλεγράφημα έχει ως εξής:

"Προς την ΚΕ του ΚΚΕ

Αγαπητοί συναγωνιστές,

Θερμά συγχαρητήρια για το εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, τη σημαντική αυτή ΝΙΚΗ, που οφείλεται στην ακολουθούμενη από το ΚΚΕ πολιτική αρχών, ενότητας, ιδεολογικής καθαρότητας θέσεων και, πάνω απ' όλα, στη συνεργασία, στις καθαρές ταξικές πατριωτικές θέσεις.

Ελπίζουμε και πιστεύουμε πως η αύξηση του κύρους και της δύναμης του ΚΚΕ σε μια στιγμή οξύτητας και αχαλίνωτης δραστηριότητας της παγκόσμιας αντίδρασης θα συσπειρώσει ακόμα πιο πολύ τους εργάτες, αγρότες, τους διανοούμενους, τη νεολαία, όλα τα πρωτοπόρα στοιχεία της ελληνικής κοινωνίας, κάτω απ' τη σημαία του αγώνα, που θεμελιακά έχουν σχέση με τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και ολόκληρου του ελληνικού λαού.

Οι ανάπηροι της Εθνικής Αντίστασης βρίσκονται πάντα μπροστά σ' αυτούς τους αγώνες και σφίγγουμε το χέρι σ' όλους που βοήθησαν στην εκλογική επιτυχία.

Θερμά συγχαρητήρια.

Ο πρόεδρος Γιάννης Τσαγκάρης, ο γενικός γραμματέας Τάσος Λυμπερόπουλος".


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org