Κυριακή 31 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΣΑ
Με τον Βασίλη Δημόπουλο οι μαχόμενοι δικηγόροι

Με τον Βασίλη Δημόπουλο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιο για το αξίωμα του πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας (ΔΣΑ) κατεβαίνει στις προσεχείς εκλογές η "Δικηγορική Αγωνιστική Κίνηση" (ΔΑΚ). Ο καταξιωμένος συνδικαλιστής και μέλος του απερχόμενου ΔΣ του ΔΣΑ Β. Δημόπουλος, επιλέχθηκε για υποψήφιος από τη "Συνδικαλιστική Αγωνιστική Κίνηση Δικηγόρων Αθήνας" (ΣΑΚΔΑ) μαζί με άλλες συνεπείς αγωνιστικές δυνάμεις των μαχόμενων δικηγόρων με ομόφωνη απόφαση.

Στόχος της ΔΑΚ είναι η ανατροπή του σημερινού συσχετισμού δυνάμεων στο ΔΣΑ και της πολιτικής που ακολουθεί η ηγεσία του. Το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚ αποτελεί την αγωνιστική απάντηση των μαχόμενων δικηγόρων, όχι μόνο για την επίλυση των καθημερινών τους προβλημάτων και την άσκηση του δικηγορικού λειτουργήματος, αλλά και για την απόκρουση των συντονισμένων προσπαθειών για εξόντωση και βίαιη αποβολή των δικηγόρων με μικρά και μεσαία εισοδήματα από το επάγγελμα, γεγονός που συνδέεται άμεσα με την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική και τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Στο ψηφοδέλτιο της ΔΑΚ συμμετέχουν στελέχη του γυναικείου κινήματος και επιστημονικών σωματείων, μαχόμενοι δικηγόροι όλων των ηλικιών, ιδιαίτερα νέοι αγωνιστές με συμμετοχή σε μαζικούς φορείς και συλλόγους.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org