Πέμπτη 21 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
24Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - "ΟΔΗΓΗΤΗ"
Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις

Με κεντρικό σύνθημα "Είμαστε νέοι - έχουμε δικαιώματα. Η αμφισβήτηση και η οργή μας να γίνουν δύναμη δημιουργίας και αντεπίθεσης για ό,τι μας ανήκει. Μαζί μπορούμε", πραγματοποιούνται φέτος οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο του 24ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - "ΟΔΗΓΗΤΗ". Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ, εκτός από τη διοργάνωση των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων προπαγανδίζουν τη φετινή ετήσια πανελλαδική αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση, που θα γίνει στη Χίο, στις 4 - 5 Ιούλη και είναι αφιερωμένη στην ελληνοτουρκική φιλία και τον αγώνα ενάντια στον κοινό εχθρό, τον ιμπεριαλισμό.

Τις επόμενες μέρες θα γίνουν οι εξής προφεστιβαλικές εκδηλώσεις:

  • Σήμερα, η ΤΟ Νυχτερινών Μαθητών Αμπελοκήπων διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: "Εργασιακές σχέσεις και ανεργία", στις 10 μμ.
  • Αύριο,Παρασκευή:

- Στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, με θέμα: "Παιδεία".

- Στους Αγίους Ανάργυρους, στο νυχτερινό ΓΕΛ στις 9.30 μμ, με θέμα: "Εργασιακές σχέσεις και ανεργία".

- Στο Κάτω Χαλάνδρι, στις 7.00 μμ, με θέμα το ρατσισμό.

- Στο Χαϊδάρι, στην πλατεία Δάσους, με θέμα την παιδεία.

- Στο ΤΕΙ Πειραιά με θέμα: "Μέτωπο Παιδείας".

  • Το Σάββατο στο προαύλιο του Πανεπιστημίου Πειραιά στις 8.30 μ.μ. με θέμα "Οι εργασιακές σχέσεις στην Ευρωπαϊκή Ενωση". Η εκδήλωση περιλαμβάνει εκθέσεις φωτογραφίας καθώς και μουσικό πρόγραμμα από ερασιτεχνικά συγκροτήματα.
  • Τη Δευτέρα στη Νομική στο αίθριο της (είσοδος από Μασσαλίας) στις 6 μ.μ. με θέμα: "Αυταρχισμός: Η κυβερνητική απάντηση στους λαϊκούς αγώνες". Η εκδήλωση περιλαμβάνει και έκθεση σκίτσου και φωτογραφίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ