Τετάρτη 18 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ
  • H KOB Δασκάλων και Νηπιαγωγών Δυτικής Αθήνας του ΚΚΕ οργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση προς τιμήν των 80 χρόνων του ΚΚΕ σήμερα Τετάρτη στα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης Περιστερίου (Μεσολογγίου 27) στις 7 το απόγευμα. Θα μιλήσει στέλεχος του ΚΚΕ και θα λειτουργήσει έκθεση βιβλίου. Στην εκδήλωση θα υπάρχει και μπουφές.
  • Η Κομματική Οργάνωση Ξύλου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τα 80 χρόνια του Κόμματος, σήμερα ώρα 6.30 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη, Ομόνοια) στον 8ο όροφο. Καλούνται να πάρουν μέρος όλοι οι φίλοι και σύντροφοι.
  • Η Αχτίδα Α Πειραιά στα πλαίσια του γιορτασμού των 80χρονων του ΚΚΕ διοργανώνει την Παρασκευή 20 Μάρτη συνεστίαση στο κέντρο "Καντάρι" (Πύλης και Δεληγιώργη 50, πίσω από το Γηροκομείο).
  • Η ΚΟΒ Αρτέμιδας του ΚΚΕ προσκαλεί σε συνεστίαση για τα 80 χρόνια του ΚΚΕ την Παρασκευή 20 Μάρτη 1998, ώρα 8.30, στο κέντρο "ΜΙΤΕΡΑΝ" (Λεωφ. Αγίου Ιωάννη και Θήρας).
  • Η Αχτίδα Επιστημόνων της ΚΟ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση προς τιμήν των 80 χρόνων του Κόμματος στο Κέντρο "Παρασκήνιο", 28ης Οκτωβρίου και Δελφών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Μάρτη.
  • Η Βόρεια Αχτίδα του ΚΚΕ προσκαλεί σε εκδήλωση, που διοργανώνει την Κυριακή 22 Μάρτη και ώρα 18.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης), αφιερωμένη στα 80 χρόνια του ΚΚΕ. Ομιλητής θα είναι ο Κώστας Μαραγκουδάκης.

Οι Κομματικές Οργανώσεις Τύπου και Χάρτου του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση προς τιμήν των 80 χρόνων του ΚΚΕ την Κυριακή 22 Μάρτη ώρα 12.30 το μεσημέρι στο κέντρο "ΚΑΣΤΕΛΛΟ" (Καυτατζόγλου και Δ. Ράλλη 26, Κ. Πατήσια, τηλ: 2236.600). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία στελέχους του Κόμματος και στη συνέχεια γλέντι με λαϊκή και δημοτική μουσική και τραγούδια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ