Τετάρτη 10 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ
Παρουσίαση βιβλίου για τον Γληνό

Σήμερα Τετάρτη 10 Δεκέμβρη 1997 και ώρα 7 το απόγευμα στην αίθουσα διαλέξεων του Κέντρου Μαρξιστικών Ερευνών (Τροίας 36, στάση Αγγελοπούλου δίπλα στον κιν/φο ΙΛΙΟΝ) θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου: "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΛΗΝΟΣ: Ο πνευματικός ταγός" που εξέδωσαν το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προβλημάτων του ΚΜΕ και οι εκδόσεις "Σύγχρονη Εποχή".

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει από τον επικεφαλής του Τμήματος Εκπαιδευτικών Προβλημάτων του ΚΜΕ. Ο χρόνος που επελέγη να γίνει η παρουσίαση του βιβλίου, μήνας Δεκέμβρης, συμπίπτει με το μήνα του αδόκητου θανάτου του Δασκάλου (23.12.97), ενώ ετοιμαζόταν να βγει στην Ελεύθερη Ελλάδα.

Ο Δ. Γληνός ήταν μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και μεγάλος μεταρρυθμιστής της εκπαιδευτικής μας ζωής.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στα 80 χρόνια του ΚΚΕ. Και όπως αναφέρεται σε σχετική πρόσκληση του ΚΜΕ, είναι χρέος όλων μας ν' ανταποκριθούμε και με την παρουσία μας να τιμήσουμε την εκδήλωση.

Εκδρομή

Το ΚΜΕ διοργανώνει 5ήμερη χριστουγεννιάτικη εκδρομή από 24.12.97 έως και 28.12.97 σε Μονεμβασιά, Γύθειο, Αρεόπολη, Μάνη, Μυστρά. Για κρατήσεις θέσεων δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στα τηλέφωνα: 88100.46 και 88100.74 από τις 9 πμ έως τις 8 μμ καθημερινά.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ