Τετάρτη 10 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Διαφωνία απλώς αριθμών και ρυθμών

"Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που ξοδεύεται τόσος χρόνος σε βάρος των άλλων κομμάτων για μία διαφωνία αριθμών και ρυθμών", υπογράμμισε στην αρχή της ομιλίας της η Αλ. Παπαρήγα,σχολιάζοντας την "αντιπαράθεση" Σημίτη - Καραμανλή που προηγήθηκε της τοποθέτησής της, με αποτέλεσμα ενώ η συνεδρίαση άρχισε στις 7μμ, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ να ανέβει στο βήμα περίπου στις 10μμ.

Αναφερόμενη ειδικότερα στο ύφος του πρωθυπουργού, ο οποίος εμφανίστηκε "οργισμένος", η Αλ. Παπαρήγα είπε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί εξανέστη ο πρωθυπουργός για μια κριτική που αφορά μόνο την κριτική για τους ρυθμούς μιας πολιτικής, στην οποία όμως και η ΝΔ συμφωνεί.

Αναφορικά με την επίκληση από τον πρωθυπουργό της ασφαλίτικης έμπνευσης Ερώτησης βουλευτών της ΝΔ για τον Α. Βελουχιώτη, η Αλ. Παπαρήγα τόνισε ότι στην άδικη επίθεση των βουλευτών της ΝΔ στον Α. Βελουχιώτη δεν μπορεί να δώσει απάντηση η κυβέρνηση, ούτε να διεκδικήσει εύσημα από τον νεκρό καπετάνιο του ΕΛΑΣ. "Ο Αρης Βελουχιώτης δεν μπορεί να σας δώσει τα πιστοποιητικά που επιζητείτε", ήταν η αποστομωτική απάντηση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ