Τετάρτη 8 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΑΡΙΣΑ
Να απομακρυνθούν τα στρατόπεδα

To θέμα της απομάκρυνσης των στρατοπέδων από την πόλη της Λάρισας και της παραχώρησης των χώρων στο δήμο για τις ανάγκες των κατοίκων της, φέρνουν στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ Αντ. Σκυλλάκος και Στρ. Κόρακας με ερώτηση που κατέθεσαν προς τον υπουργό Αμυνας.

"Με ανησυχία, τονίζουν στην ερώτηση, πληροφορήθηκαν οι κάτοικοι της Λάρισας και ιδιαίτερα των νοτίων συνοικιών, την απόφαση του υπουργείου Αμυνας να μεταφέρει μάχιμη μονάδα στρατού στο Στρατόπεδο Μπουγά, που βρίσκεται μέσα στην πόλη. Από πολλά χρόνια σύσσωμη η πόλη (δήμος, συνοικιακά συμβούλια και άλλοι φορείς) ζητάνε να απομακρυνθούν σταδιακά όλα τα στρατόπεδα έξω από την πόλη και να παραχωρηθούν οι εκτάσεις για την κάλυψη πολεοδομικών, κυκλοφοριακών και άλλων αναγκών της πόλης. Το εν λόγω στρατόπεδο θα διευκολύνει ιδιαίτερα τις συνοικίες Ανθούπολη, Χαραυγή, Πυροβολικά και Αβέρωφ".

Οι βουλευτές του ΚΚΕ ερωτούν τον υπουργό Αμυνας εάν ισχύουν τα σχετικά δημοσιεύματα και πώς σκέπτεται να αντιμετωπίσει το όλο θέμα που είναι ζωτικής σημασίας για την πόλη της Λάρισας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ