Πέμπτη 21 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
Δυναμική αγωνιστική απάντηση

Με καθολική συμμετοχή, σε κέντρο και περιφέρεια, ξεκίνησε χτες ο νέος απεργιακός αγώνας των εργαζομένων στον Οργανισμό Βάμβακος.

Οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Βάμβακος, μετά από κοινή απόφαση των Συλλόγων τους, προχωρούν από χτες σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, διεκδικώντας: Την άμεση δημόσια ανάκληση των αστήρικτων δηλώσεων του υπουργού Γεωργίας, περί διαφθοράς στον Οργανισμό Βάμβακος. Την απόσυρση των διατάξεων του δημοσιοποιηθέντος νομοσχεδίου, που αφορά τη σύσταση Οργανισμού Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΕΚΕΠΕ) και το οποίο προβλέπει, στην ουσία, την κατάργηση του Οργανισμού Βάμβακος. Ακόμα, την άμεση νομοθετική ρύθμιση των εκτός έδρας μετακινήσεων των εργαζομένων του οργανισμού.

Οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Βάμβακος τονίζουν πως την αποκλειστική ευθύνη για τα προβλήματα, που θα δημιουργηθούν από τις αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις, φέρει ο υπουργός Γεωργίας, ενώ σήμερα το βράδυ έχει προγραμματιστεί συνάντηση του συντονιστικού οργάνου των εργαζομένων, με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ