Πέμπτη 21 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
39Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Δρόμος - λαιμητόμος μπροστά στο σχολείο

Με κλείσιμο της οδού Καρυάτιδος που βρίσκεται μπροστά από το 39ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου απάντησαν οι γονείς του σχολείου στην αδιαφορία της πολιτείας, που εδώ και δύο χρόνια δε μεριμνά να τοποθετηθεί φανάρι έξω από το σχολείο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή των μικρών παιδιών. Μάλιστα, προχτές το πρωί η έλλειψη στοιχειωδών μέτρων ασφάλειας είχε ως αποτέλεσμα ατύχημα, στο οποίο παραλίγο να χάσει τη ζωή του ο μικρός Γιάννης Μαρτζέλος, μαθητής της Γ τάξης του σχολείου.

Οι γονείς του 39ου και 25ου Δημοτικού Σχολείου μαζί με τους μαθητές έκλεισαν χτες σε ένδειξη διαμαρτυρίας το δρόμο μπροστά από το σχολείο, ενώ τις επόμενες μέρες μαζί με αντιπροσωπεία από τη δημοτική αρχή θα πάνε στο υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ για να απαιτήσουν τα μέτρα προστασίας των μαθητών.

Δύο χρόνια τώρα οι γονείς ζητούν να ληφθούν τα μέτρα εκείνα για την ασφάλεια των παιδιών. Το μόνο που έγινε από το υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ ήταν να βάλουν ένα "στοπ" ακριβώς στην είσοδο του σχολείου, το οποίο τις περισσότερες φορές οι οδηγοί το παραβιάζουν.

Ετσι, οι γονείς του σχολείου απαιτούν να παρθούν τα μέτρα εκείνα που θα διασφαλίζουν την ασφάλεια των παιδιών, όπως τη διαγράμμιση του δρόμου για τους πεζούς και την τοποθέτηση φαναριού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ