Κυριακή 13 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Να δώσουμε τη δική μας απάντηση

"Οι νέοι εργαζόμενοι και μετά τις εκλογές, μπροστά στα σοβαρά προβλήματα της ανεργίας, της λιτότητας, της δουλιάς χωρίς ασφάλιση και δικαιώματα, πρέπει να βρεθούν στην πρώτη γραμμή των αγώνων. Να δώσουν τη δική τους απάντηση σε αυτούς που καθημερινά υποβαθμίζουν τη ζωή τους και τα όνειρά τους, μετατρέποντάς τους σε μισοάνεργους-- μισοεργαζόμενους, αφαιρώντας τους τη σταθερή δουλιά με δικαιώματα και προτείνοντάς τους δουλιά με το κομμάτι", επισημαίνει η Νανά Τσαρουχά,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Καλεί ταυτόχρονα κάθε νέο εργαζόμενο ή άνεργο να "μην πάρει απουσία" από τη σημερινή μεγάλη γιορτή νεολαίας και υπογραμμίζει:

"Οι νέοι εργαζόμενοι και άνεργοι πρέπει να δυναμώσουν τη φωνή της αντίστασης, τη φωνή της λαϊκής αντεπίθεσης, δηλαδή το ΚΚΕ. Οι κομμουνιστές μετά τις εκλογές, μέσα κι έξω από τη Βουλή, δίνουν το δυναμικό τους "παρών" στην πάλη για τη λύση των προβλημάτων των εργαζομένων και της νεολαίας. Ενάντια στον προϋπολογισμό της λιτότητας, το πετσόκομμα των εργασιακών σχέσεων, την αφαίρεση των δικαιωμάτων τους.

Μέσα από τα συνδικάτα και από τις Επιτροπές Νέων να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους. Μέσα από τη σημερινή μεγάλη εκδήλωση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, με τη μαζική και δυναμική συμμετοχή της νεολαίας, οι νέοι κομμουνιστές με μεγαλύτερο ενθουσιασμό και επιμονή θα δυναμώσουμε το άνοιγμα, την επικοινωνία και τη δράση μας για τα κοινά προβλήματα με τους νέους ενάντια στις συντηρητικές επιλογές της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ενωσης".


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ