Κυριακή 13 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ραντεβού για τη μεγάλη πορεία

"Τα προβλήματα στους μαθητές φάνηκαν πριν καλά καλά ξεκινήσει η σχολική χρονιά. Θα ήταν περιττό να αναφέρει κανείς ξανά για άλλη μια φορά όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές καθημερινά στα σχολεία τους, τα τεράστια κενά στους καθηγητές, που δε φαίνεται ότι θα συμπληρωθούν πριν από τα Χριστούγεννα, με συνέπεια τις χιλιάδες χαμένες διδακτικές ώρες, τα τεράστια τμήματα των 35 ατόμων, τα αναχρονιστικά βιβλία, οι τεράστιες ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή", λέει ο Αλέκος Χαλβατζής,μέλος της Επιτροπής Πόλης της Οργάνωσης Αθήνας της ΚΝΕ και πρόεδρος του 15μελούς του 2ου Λυκείου Ν. Ιωνίας.

"Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ έχουν κατοχυρωθεί μέσα στις συνειδήσεις των μαθητών από την ίδια τους τη δράση, ότι μόνο οι κομμουνιστές στέκονται στο πλάι τους, ότι το ΚΚΕ είναι η μόνη δύναμη που συνεχώς αναδεικνύει τα προβλήματά τους και δίνει όλες του τις δυνάμεις για τη σύσταση του Μετώπου Παιδείας.

Η σημερινή πολιτική και πολιτιστική εκδήλωση του ΚΚΕ είναι το μεγάλο ραντεβού του αγώνα, στο οποίο δεν πρέπει να σημειωθούν απουσίες από όσους νιώθουν όλο και πιο βαρύ στην πλάτη τους το χέρι του εκσυγχρονισμού και της ευρωλαγνείας. Είναι το ραντεβού για να ξεκινήσει η μεγάλη πορεία αγώνα των μαθητών, που θα περάσει μέσα από τη μάχη για τον προϋπολογισμό και το γιορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου".


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ