Σάββατο 21 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Εξαχρείωση

Τσιφλίκι τους, θεωρούν τις συνδικαλιστικές οργανώσεις κάποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Επειδή, μάλιστα, γνωρίζουν το μικρό ειδικό βάρος του δικού τους λόγου, δε διστάζουν να χρησιμοποιούν τη σφραγίδα του συνδικάτου για να προσδώσουν αξία στα λεγόμενά τους.

Τελευταίο παράδειγμα, αυτό του προέδρου της ΠΟΕ - ΔΟΥ, Α. Μακρυπίδη. Αυτός, που πάντα σημειώνει απουσίες όταν υπάρχει ανάγκη να παρέμβει και να πει τα "σύκα σύκα" για την εφαρμοζόμενη οικονομική πολιτική, έσπευσε να εκδώσει προσωπικό Δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας, για να απαντήσει, μία προς μία, στις - λαϊκίστικου χαρακτήρα - προεκλογικές υποσχέσεις του Μ. Εβερτ. Είπε, λοιπόν, ό,τι είχε να πει και κότσαρε από κάτω και τις ιδιότητές του, του προέδρου των εφοριακών και του μέλους της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ.

Βέβαια, πονηρά σκεπτόμενος, "ξέχασε" να προσθέσει και μια τρίτη ιδιότητα. Αυτή, του παραλίγο υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ... Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως, όχι μόνο το προεκλογικό του υλικό είχε έτοιμο, αλλά ακόμη και αλληλογραφία, με την οποία ανακοίνωνε την υποψηφιότητά του, είχε αρχίσει, μέχρι που ο Κουρουπλής τον έφαγε ...στη γωνία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ