Σάββατο 21 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Εκ του πονηρού

Στο ίδιο "τραπέζι" επιχειρεί να φέρει μικρομεσαίους και υπερκαταστήματα η Νομαρχία Θεσσαλονίκης μετά τις εκλογές, μας πληροφορεί το Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Στην πραγματικότητα πρόκειται για απροκάλυπτη παρέμβαση του νομάρχη Θεσσαλονίκης στην προεκλογική αντιπαράθεση, με στόχο να δείξει ότι είναι δυνατόν να βάλει τις δύο πλευρές να τα βρουν (;) σε ζητήματα, που αφορούν τον καθορισμό συγκεκριμένου ωραρίου λειτουργίας και την καταπολέμηση των φαινομένων αθέμιτου ανταγωνισμού! Δε λέμε, καλό πράγμα η αισιοδοξία στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, αλλά να στηρίζεται τουλάχιστον και σε κάποια δεδομένα.

Στην προκειμένη περίπτωση, η επίλυση τέτοιων ζητημάτων, που "καίνε" τους μικρομεσαίους, είναι κατ' αρχήν ζήτημα πολιτικής βούλησης. Τέτοια, όμως, βούληση καθόλου δεν έχει διαφανεί από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ - στέλεχος της οποίας είναι και ο συγκεκριμένος νομάρχης - η οποία, αντιθέτως, σε όλη τη διάρκεια της θητείας της ικανοποίησε μία προς μία όλες τις αξιώσεις της πλευράς των υπερκαταστημάτων.

Ας γνωρίζουν, λοιπόν, οι εμπνευστές τέτοιου είδους εκ του πονηρού πρωτοβουλιών, ότι δεν πρόκειται να "παγιδέψουν" τους μικρομεσαίους, που έχουν συνειδητοποιήσει πολύ καλά την κατάσταση στην οποία βρίσκονται...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ