Σάββατο 21 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Η ώρα των ΕΒΕ

Οι επαγγελματίες βιοτέχνες και έμποροι, που ένιωσαν για τα καλά και το "κοινωνικό πρόσωπο" του ΠΑΣΟΚ και τη "φιλελεύθερη" πολιτική της ΝΔ, θα κληθούν αύριο μπροστά στην κάλπη να απαντήσουν και να αποφασίσουν με το χέρι στην καρδιά.

Αύριο είναι η ώρα να δώσουν συνέχεια στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις διεκδίκησης και αγανάκτησης του συνδικαλιστικού τους κινήματος. Η ώρα να καταδικάσουν τη δικομματική μονόπλευρη λιτότητα, την πολιτική της απελευθέρωσης του ωραρίου, τη φορομπηχτική πολιτική των"αντικειμενικών κριτηρίων" του ΠΑΣΟΚ ή των "τεκμηρίων διαβίωσης" που ετοιμάζει η ΝΔ προς αντικατάσταση των πρώτων, την πολιτική των λουκέτων, των ακάλυπτων επιταγών και των διαμαρτυρημένων συναλλαγματικών που τους πνίγουν καθημερινά. Την πολιτική που, στο όνομα της "προόδου" και της "σύγκλισης", αφαιμάζει 700.000 επαγγελματοβιοτέχνες και εμπόρους και αφήνει τα πολυκαταστήματα και τις πολυεθνικές να σαρώνουν την ελληνική αγορά και την ντόπια παραγωγή.

Ας δώσουν αύριο ένα σαφές μήνυμα και ένα γερό χαστούκι οι ΕΒΕ στον εμπαιγμό που ασκούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εναντίον τους σε κάθε προεκλογική περίοδο. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Τώρα είναι η ώρα να περάσουν στην αντεπίθεση και οι επαγγελματοβιοτέχνες και οι έμποροι μαζί με τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους αγρότες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ