Τετάρτη 5 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 46
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Απεργούν οι μηχανικοί του δημοσίου

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία κατεβαίνουν σήμερα οι διπλωματούχοι μηχανικοί του δημοσίου, ύστερα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενωσής τους ΕΜΔΥΔΑΣ, προκειμένου να διεκδικήσουν χρόνια οικονομικά τους αιτήματα.

Σήμερα, στις 10 το πρωί, στο ΤΕΕ, οι φορείς των μηχανικών του δημοσίου θα επανεξετάσουν τη στάση τους και θα αποφασίσουν την παραπέρα πορεία των κινητοποιήσεων μέχρι την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

  • Τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις αποφάσισε στο μεταξύ και το ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου των επί συμβάσει διπλωματούχων μηχανικών του δημοσίου, των ΝΠΔΔ και των ΟΤΑ.
  • Τα προβλήματα των γυναικών μηχανικών που είναι εκλεγμένες στα Δημοτικά και Νομαρχιακά Συμβούλια ή εργάζονται στις Τεχνικές Υπηρεσίες δήμων και νομαρχιών θα συζητηθούν στην ημερίδα με θέμα "Η γυναίκα Μηχανικός στην Τοπική και Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση", που διοργανώνει η Ενωση Διπλωματούχων Ελληνίδων Μηχανικών (ΕΔΕΜ), την Τετάρτη 19 Ιούνη, στην αίθουσα Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ (Καραγεώργη Σερβίας 4, 5ος όροφος).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ