Τετάρτη 5 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 45
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΕΦΑΑ
29 Ιούνη - 5 Ιούλη οι δοκιμασίες

Από 29 - 5 Ιούλη θα πρέπει να προσέλθουν οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ στις επιτροπές υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας. Οπως ανακοινώθηκε χτες από το υπουργείο Παιδείας, οι υποψήφιοι κατά την προσέλευσή τους πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με το δελτίο εξεταζομένου από το λύκειό τους, με δύο μικρές φωτογραφίες και με ακτινογραφία θώρακα, καρδιογράφημα και βεβαίωση οπτικής οξύτητας από νοσηλευτικό ίδρυμα του Δημοσίου ή ΝΠΔΔ.

Οι επιτροπές και οι έδρες των Διευθύνσεων ή Γραφείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που θα δέχονται τους υποψηφίους είναι οι εξής: Α Αθήνας (Διεύθυνση και 2ο Γραφείο), Β Αθήνας (Διεύθυνση και 1ο Γραφείο), Γ Αθήνας (Διεύθυνση και 3ο Γραφείο), Δ Αθήνας (Διεύθυνση) και οι Διευθύνσεις Πειραιά, Αχαϊας (Πάτρα), Αρκαδίας (Τρίπολη), Εβρου (Αλεξανδρούπολη), Ηρακλείου, Ιωαννίνων, Θεσσαλονίκης (Διεύθυνση, 3ο και 6ο Γραφείο), Καβάλας, Κοζάνης, Λάρισας, Τρικάλων και Φθιώτιδας (Λαμία).

Υπενθυμίζεται ότι στα εξεταζόμενα αγωνίσματα περιλαμβάνεται προαιρετικά και η κολύμβηση (50 μέτρα ελεύθερο) και για ίσημεταχείριση των υποψηφίων πρέπει το αγώνισμα αυτό να διεξάγεται σε πισίνα των 50 μέτρων. Επειδή στην Κοζάνη, στα Τρίκαλα και στη Λαμία δεν υπάρχει κολυμβητήριο των 50 μέτρων, οι υποψήφιοι των πόλεων αυτών θα διαγωνιστούν σε όλα τα αγωνίσματα στη Λάρισα.

Η εξέταση του υποψηφίου σε περισσότερες από μία επιτροπές δεν επιτρέπεται, ενώ οι συγκεκριμένοι χώροι διεξαγωγής των αγωνισμάτων και το αναλυτικό πρόγραμμα κάθε επιτροπής θα ανακοινωθούν κατά το δεύτερο δεκαήμερο του Ιούνη από τα κατά τόπους Γραφεία Φυσικής Αγωγής.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ