Πέμπτη 25 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ
  • Στο πλαίσιο της δημόσιας προσυνεδριακής συζήτησης για το Σχέδιο Προγράμματος και την Εκθεση Δράσης της ΚΕ του ΚΚΕ, που θα απασχολήσουν το 15ο Συνέδριο του Κόμματος, η ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα "Η οικοδόμηση του αντιιμπεριαλιστικού - δημοκρατικού μετώπου πάλης και η ισχυροποίηση του ΚΚΕ" σήμερα στις 6.30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο "Διβάνι - Παλλάς".

Εισηγητής θα είναι ο Σπύρος Στριφτάρης,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

  • Η ΚΟΒ Κοκκινιάς, στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης για το 15ο Συνέδριο του ΚΚΕ, πραγματοποιεί συνεστίαση αύριο Παρασκευή στο κέντρο "Κοκκινιώτισσα" (Γ. Κονδύλη 101 - 103, Νίκαια, τηλ. 4924.004).
  • Η ΚΟ Ναυπάκτου ενόψει του 15ου Συνεδρίου πραγματοποιεί πολιτική συγκέντρωση το Σάββατο 27 - 4 - 96 στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, με ομιλητή τον Σπύρο Στριφτάρη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή του Κόμματος. Θα ακολουθήσει συνεστίαση στις 9 μ.μ. στην ταβέρνα Φ. ΣΙΝΗ
  • Η ΚΟ Αιτωλικού πραγματοποιεί πολιτική συγκέντρωση την Κυριακή 28 - 4 - 96 στις 11 π.μ. στο καφενείο "ΤΟΛΗ", με ομιλητή τον Τίμο Παπανικολάου μέλος του ΝΓ Αιτωλοακαρνανίας.
  • Η ΚΟ Θύριου Βόνιτσας πραγματοποιεί πολιτική συγκέντρωση την Κυριακή 28 - 4 - 96 στις 8 μ.μ. στην πλατεία, με ομιλητή τον Αιμίλιο Τσόμπο μέλος του ΝΓ Αιτωλοακαρνανίας.
  • Η ΚΟΒ Πεύκης, στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου για το 15ο Συνέδριο του ΚΚΕ, πραγματοποιεί συγκέντρωση - συζήτηση την Κυριακή 28 - 4 - 96 στις 10.30 π.μ. στην αίθουσα του 3ου Συνοικιακού Συμβουλίου.
  • Η ΚΟΒ Κάτω Πατησίων πραγματοποιεί συνεστίαση προς τιμή του 15ου Συνεδρίου του ΚΚΕ την Κυριακή 28 - 4 - 96 στις 9 μ.μ. στη συνοικιακή ταβέρνα"Ο ΣΠΑΝΟΣ" (Αριστ. Οικονόμου 12, Κ. Πατήσια).
  • Η ΚΟΒ Γούβας πραγματοποιεί σύσκεψη με θέμα "Θέσεις για το 15ο Συνέδριο" τη Δευτέρα 29 - 4 - 96 στις 7.30 μ.μ. στα γραφεία της (Φιλολάου και Μετεώρων).
  • Η Επιτροπή Ετεροδημοτών Ανατολικής και Δυτικής Στερεάς Ελλάδας (Αιτωλοακαρνανία, Φθιώτιδα, Φωκίδα, Ευρυτανία, Βοιωτία και Εύβοια) πραγματοποιεί συγκέντρωση για την παρουσίαση των ντοκουμέντων της ΚΕ για το 15ο Συνέδριο τη Δευτέρα 29 - 4 - 96 στις 6 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη).
  • Η Επιτροπή Ετεροδημοτών Ηπείρου πραγματοποιεί συγκέντρωση για την παρουσίαση των ντοκουμέντων της ΚΕ για το 15ο Συνέδριο τη Δευτέρα 29 - 4 - 96 στις 7 μ.μ. στα γραφεία της Πανηπειρωτικής (Κλεισθένους 15, 7ος όροφος).

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ