Τετάρτη 28 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Απάντηση στη λάσπη

Το θράσος των "εκσυγχρονιστών" του υπουργείου Οικονομικών ξεπερνά κάθε όριο. Κάθε φορά που εντοπίζεται πως τα προγράμματά τους για αφαίμαξη των φορολογουμένων δεν περπατούν, τα βάζουν με τους υπαλλήλους των Εφοριών, καταλογίζοντάς τους ευθύνες.

Προχτές μάλιστα, ο υφυπουργός Δρυς, ξεπερνώντας και τον εαυτό του, δεν ακολούθησε την προσφιλή μέχρι σήμερα τακτική των κυβερνώντων, όταν κάνουν τέτοιες δηλώσεις να καλύπτονται πίσω από το "οφ δι ρέκορντ". Βγήκε, λοιπόν, στην Πάτρα και κατηγόρησε τους φοροτεχνικούς των Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών ότι τα έσοδα δεν πάνε καλά, επειδή τάχα "λαδώνονται" οι εφοριακοί. Μεγάλη κουβέντα είπε ο υφυπουργός, αλλά, καλυπτόμενος πίσω από την υπουργική του αρμοδιότητα, δεν ένιωσε ούτε την ανάγκη να στοιχειοθετήσει την καταγγελία του. Την απάντηση, όμως, την πήρε από τους εφοριακούς της πόλης και εδώ που τα λέμε ήταν, όπως λέει ο λαός μας, πληρωμένη.

- Αντί να πετάει λάσπη και να αυθαιρετεί, λένε οι εφοριακοί της Πάτρας, καλύτερα θα ήταν να αναλογιστεί και να αναλάβει τις ευθύνες του, γιατί η κυβέρνηση έχει οδηγήσει σε μαρασμό το νομό. Αντί να αναζητά ενόχους τόσο μακριά από τα κυβερνητικά κλιμάκια, καλό θα ήταν να υπολογίσει πόσες μονάδες της Πάτρας οδήγησε η εφαρμοζόμενη πολιτική σε οριστικό κλείσιμο, ας επιχειρήσει να αθροίσει τον αριθμό των ανέργων κι ας δει σε τι καθεστώς λειτουργούν πλέον οι επαγγελματοβιοτέχνες και οι έμποροι της πόλης...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ