Σάββατο 17 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα

Πολύμορφες εκδηλώσεις διοργανώνουν σήμερα οι Επιτροπές Ειρήνης, σε συνεργασία και με άλλους φορείς σε όλη την Ελλάδα:

  • Η Επιτροπή Ειρήνης Παγκρατίου διοργανώνει από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ. στο Αλσος Παγκρατίου εκδήλωση, όπου καλεί τους μικρούς φίλους της ειρήνης να ζωγραφίσουν γι' αυτήν. Επίσης στον ίδιο χώρο στις 6.30 μ.μ. συγκέντρωση και ομιλία.
  • Στα Εξάρχεια στις 7 μ.μ. στα γραφεία της ΠΕΔΥΕ (Θεμιστοκλέους 56) θα γίνει συγκρότηση τοπικής επιτροπής "Νεανικής Δράσης για την Ειρήνη".
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Ηλιούπολης ανεβάζει στις 9 μ.μ. στο θέατρο Αλσους, την παράσταση "Κόκκινα ολόφρεσκα παντζάρια" της Χρυσάνθης Συροπούλου - Λάμπρου από το Α Τμήμα Θεάτρου του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Ηλιούπολης. Επίσης από τις 6 έως τις 8 μ.μ. διοργανώνει, με την επιμέλεια της Ενωσης Γυναικών Ηλιούπολης (ΟΓΕ), εκδήλωση με ζωγραφική των παιδιών για την ειρήνη στον παιδότοπο της κεντρικής πλατείας.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Χαλανδρίου και η τοπική "Νεανική Δράση" διοργανώνουν εκδήλωση στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Χαλανδρίου (μπροστά από την Εθνική Τράπεζα), με ομιλία, προβολή σλάιτ για τη Νέα Τάξη και καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη Φιλαρμονική του Δήμου και χορούς από το ίδρυμα "ΖΗΣΗ".
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Βύρωνα,η "Νεανική Δράση" και τα 15μελή των Γυμνασίων και Λυκείων του Βύρωνα στις 5.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (πρώην Λουίζα) προβάλλουν την αντιπολεμική ταινία "Η Μπαλάντα του αίματος".
  • Στο Ελληνικό η Επιτροπή Ειρήνης, ο Δήμος, ο Σύλλογος Γυναικών και ο Σύλλογος Γονέων του 4ου Δημοτικού Σχολείου συνδιοργανώνουν στις 7 μ.μ. στο Λύκειο Ελληνικού εκδήλωση με ομιλία και προβολή αντιπολεμικής ταινίας.
  • Η "Νεανική Δράση" Υμηττού διοργανώνει στις 8.30 μ.μ. συναυλία στην πλατεία Αγ. Φωτεινής.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Μεσσηνίας πραγματοποιεί εξορμήσεις στην αγορά της Καλαμάτας, στο Διαβολίτσι, στη Μεθώνη και το Φοινικούντα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ