Πέμπτη 10 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ολέ!

ΔΗΛΑΔΗ μάς κάνει κριτική κι από πάνω ο Σημίτης, από τη Μαδρίτη! Δε φτάνει που πάει και υπογράφει συμφωνίες χωρίς να ρωτάει κανέναν, δε φτάνει που κάνει το Αιγαίο ξέφραγο αμπέλι για τους Αμερικανούς μάς λέει κι από πάνω ότι με τις αντιδράσεις που υπάρχουν στην Ελλάδα... υπονομεύεται η εθνική προσπάθεια!

***

Δηλαδή τι ήθελε ακριβώς να κάνουμε; Να βγάλουμε και ταμπέλες στα μπαλκόνια... "καλώς μας ήρθατε σύμμαχοι";

***

Δεν απαντώ λέει όσο βρίσκομαι εκτός Ελλάδας. Και καλά θα κάνει να καθήσει για πολύ εκτός. Τουλάχιστον μέχρι να βρει (αν βρει) πειστικές απαντήσεις για όσα έκανε.

***

ΕΥΘΥΝΕΣ στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, στην ΕΑΒ και αλλού θα αναζητήσει λέει ο Τζουμάκας, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες για το χάος που επικρατεί με τις φωτιές σε όλη τη χώρα.

***

Δεν αμφιβάλλουμε ότι είναι ικανός να αποδώσει ευθύνες μέχρι και στον... ΟΗΕ για το όλο θέμα, προκειμένου να αποσείσει τις δικές του, του υπουργείου του και της κυβέρνησής του. Δεν πείθει όμως.

***

Στο μεταξύ χτες κι άλλες φωτιές στην Ηλεία, στον Πολύγυρο και ποιος ξέρει πού αλλού. Λες υπουργέ να είναι κι αυτές... υποκινούμενες και καθοδηγούμενες από πολιτικά κέντρα όπως ήταν οι αγροτικές κινητοποιήσεις;

***

ΠΑΛΙ ΑΙΧΜΕΣ κατά του Κόκκαλη προχτές στη Βουλή, από την Βάσω Παπανδρέου πού ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε ότι οι μεγαλοεπιχειρηματίες αντιδρούν γιατί... θίγονται τα συμφέροντά τους.

***

Τώρα πώς γίνεται η ίδια υπουργός την ίδια στιγμή να έχει καταθέσει στη Βουλή τροπολογία για το φυσικό αέριο που άπαντες ομολογούν ότι φωτογραφίζει συμφέροντα συγκεκριμένου επιχειρηματικού ομίλου, το αφήνουμε σε σας να το εξηγήσετε...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ