Πέμπτη 10 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη

Προσφυγή στη Νομαρχία Πειραιά κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά να κηρυχτεί η πόλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω της συσσώρευσης των σκουπιδιών στους δρόμους, κατέθεσε ο πρόεδρος του Συλλόγου των εργαζομένων στο Δήμο, Γ. Γκάτσος.

Στην προσφυγή αναφέρει ότι η σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου είναι εντελώς απαράδεκτη, δεδομένου ότι ο νόμος αναφέρει σαφώς ποιες καταστάσεις και γεγονότα συνιστούν έκτακτη ανάγκη, όπως οι σεισμοί, οι πλημμύρες και οι παγετοί και τονίζει ότι: "Το όποιο πρόβλημα πιθανόν υπάρχει για πλημμελή καθαριότητα της πόλης του Πειραιά, έχει να κάνει με τη μη διάθεση των σχετικών κονδυλίων για την αγορά - επισκευή ορισμένων απορριμματοφόρων αυτοκινήτων. Εάν δοθούν τα χρήματα για την επισκευή των αυτοκινήτων δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα".

Να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος Πειραιά Στ. Λογοθέτης επιδίωξε το Δημοτικό Συμβούλιο να κηρύξει την πόλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, προκειμένου να υποχρεωθούν οι εργαζόμενοι να δουλέψουν και τα Σαββατοκύριακα για την αποκομιδή των σκουπιδιών.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ