Πέμπτη 1 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ΔΕΗ
Απαράδεκτη η πρόταση για τη Σύμβαση

Να απορρίψουν την απαράδεκτη πρόταση της διοίκησης της ΔΕΗ, στην οποία έχει συμφωνήσει η πλειοψηφία της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ -ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ΣΑΔ(ΣΥΝ)- και ρίχνει τους εργαζόμενους σε νέα διετή λιτότητα, καλούν οι ταξικές δυνάμεις της «Αγωνιστικής Συνεργασίας», με ανακοίνωση, τους εργαζόμενους της ΔΕΗ.

Η πρόταση της διοίκησης της ΔΕΗ για διετή συλλογική σύμβαση με αυξήσεις - ψίχουλα, σημειώνει η «Αγωνιστική Συνεργασία», κινείται στα πλαίσια της κυβερνητικής πολιτικής αλλά και της σύμβασης ντροπής που υπέγραψε η συμβιβασμένη πλειοψηφία της της ΓΣΕΕ. Συνιστά πολιτική συμφωνία για συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής που εκφράστηκε με τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΕΒ, του πρωθυπουργού και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ που χαιρέτισαν τη σύμβαση που υπέγραψε η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ. Ακόμα, σημειώνεται, ότι η διοίκηση της ΔΕΗ δε δέχτηκε οι προσλήψεις των καινούριων εργαζόμενων να διέπονται από τον κανονισμό και το μισθολόγιο της ΔΕΗ.

Η «Αγωνιστική Συνεργασία» καλεί τους εργαζόμενους να μη δείξουν καμιά ανοχή σε αυτή την πολιτική που οδηγεί σε νέες απώλειες δικαιωμάτων, να γυρίσουν την πλάτη στις συμβιβασμένες ηγεσίες των ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ και ΣΑΔ και να συσπειρωθούν γύρω από τις ταξικές δυνάμεις, το ΠΑΜΕ, να παλέψουν για δικαιώματα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες πραγματικές ανάγκες τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ