Τετάρτη 11 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΦΟΡΟ-ΕΠΙΔΡΟΜΗ από τους δήμους

Ο «Ριζοσπάστης» αποκαλύπτει σήμερα ποιοι είναι οι πιο ακριβοί δήμοι της χώρας, που χρόνο με το χρόνο εκτοξεύουν σε δυσθεώρητα ύψη τα δημοτικά τέλη

Αυξημένα είναι από την 1η του Γενάρη 2006 τα δημοτικά τέλη και οι φόροι που επιβάλλονται από τους δήμους. Οι διοικήσεις των δήμων που πρόσκεινται σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ συνεχίζουν και φέτος το αντιλαϊκό μπαράζ σε βάρος του λαϊκού εισοδήματος. Ηδη, τα Δημοτικά Συμβούλια όλης της χώρας έχουν εγκρίνει τις νέες αυξήσεις και οι δημότες θα κληθούν άμεσα να πληρώσουν τα βαρύτερα χαράτσια για το 2006, με τον πρώτο λογαριασμό της ΔΕΗ - μέσω του οποίου εισπράττονται τα λεγόμενα ανταποδοτικά τέλη.

Ο «Ρ» αποκαλύπτει σήμερα την πολλαπλή κλοπή του εισοδήματος των εργαζομένων και από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και από το κράτος. Στην κυριολεξία, οι δήμοι που διοικούνται από ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ έχουν μετατρέψει τους εργαζόμενους σε πελάτες που πληρώνουν 2 και 3 φορές για τον ίδιο λόγο! Ο «Ριζοσπάστης» παρουσιάζει ακόμα τους πιο ακριβούς δήμους της χώρας, που χρόνο με το χρόνο εκτοξεύουν σε δυσθεώρητα ύψη τα δημοτικά τέλη.


ΣΕΛ.  6   -   7

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ