Κυριακή 8 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΣΤΟΠ στο Αντικομμουνιστικό μνημόνιο
Πατριδογνωμόνιο
Οι ... δαιμονισμένοι

Το 2006 άνοιξε τις πύλες του αντικομμουνιστικού χάους, σύντροφοι, με το βαθύ σκοτάδι να παραμονεύει να καταπιεί κάθε αχτίδα δημοκρατικής σκέψης και δράσης.

Στο τέλος του Γενάρη, στο Στρασβούργο, θα κριθεί η τύχη - τυπικώς - του διαβόητου αντικομμουνιστικού μνημονίου του νοσηρού φασίστα εκ Σουηδίας Γκόραν Λίντμπλαντ. Ομως το νήμα πάει πίσω ενάμιση τουλάχιστον χρόνο ως προσπάθεια των κυνικών νεοταξιτών. Κι εκτείνεται σαν βρόχος στο μέλλον το άμεσο με πιθανότητες - αν περάσει - να απειλήσει την καθημερινότητα εκατομμυρίων πολιτών επί γης. Η δε ζωή των κόκκινων θα ξαναγίνει κόλαση φίμωτρων, εκτοπίσεων και εξόντωσης με τα πλέον σύγχρονα μέσα του 21ου αιώνα.

Είναι η αλήθεια πως οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δεν ψήφισαν υπέρ του μνημονίου στην Πολιτική Επιτροπή της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης. Ομως στον ευρύτερο κι απ' την ΕΕ αυτόν σχηματισμό, θα έρθει η ώρα να αναρωτηθούμε φωναχτά τι έκαναν για να μη φτάσει ως την Πολιτική Επιτροπή μια τέτοια «ιδέα». Στην πραγματικότητα οι δυο μεγάλες ομάδες του Συμβουλίου της Ευρώπης, η του λαϊκού κόμματος και η σοσιαλιστική, μεθόδευσαν διά της έντεχνης ανοχής και της επικοινωνιακής πολιτικής του «ασόβαρο είναι το ζήτημα, άστε το...», επιτρέποντας χάριν δημοκρατίας ιδιωτικού τύπου τη «διαφοροποίηση» του αρχικού μνημονίου, όχι μόνο να φτάσει και να περάσει από την Επιτροπή η στοχοποίηση των κομμουνιστών ως εχθρού μεγαλύτερου από την όποια Αλ Κάιντα, αλλά και να συζητηθεί στην Ολομέλεια (24 - 27/1/2006) υπό συνθήκες δημοσιότητας υποδεέστερες του επικείμενου φυσικού θανάτου του Αριέλ Σαρόν.

Οταν το ΚΚΕ και ελάχιστα ανοιχτά δημοκρατικά μυαλά στον τόπο μας έλεγαν εδώ και δύο χρόνια ότι οι καραμέλες της «παγκοσμιοποίησης», τα πολιτικά πυροτεχνήματα του είδους «ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός», στην ουσία παγιδεύουν και εξουδετερώνουν, αποπροσανατολίζουν λαϊκές δυνάμεις από την «ολική λύση» που απεργάζεται ο ιμπεριαλισμός κατηγορούνταν για συνωμοσιολογία και δαιμονοποίηση του δυτικού πολιτισμένου κόσμου. Τώρα, με ανοιχτά τα Γκουαντανάμο σε ευρωπαϊκό έδαφος, με εγκεκριμένες από το Ευρωκοινοβούλιο τις μακαρθικές μεθόδους, με υποταγμένα τα ΜΜΕ διεθνώς και νομότυπα στραγγαλισμένη κάθε αντίσταση στην προπαγάνδα, η υπόμνηση του Μπους για πάταξη των ακραίων ιδεολογιών αρχίζει στην ήπειρό μας με την κήρυξη πολέμου από το Συμβούλιο της Ευρώπης, εναντίον των κομμουνιστών.

Το σχέδιο είναι σαφές. Πρέπει να εκθεμελιωθεί όχι απλώς το όποιο «ερυθρό» καθεστώς ή κόμμα αλλά η ιστορία, οι ιδέες, η ορολογία, κάθε σπέρμα μαρξισμού που μπορεί να παρήγαγε το ανθρώπινο πνεύμα και πριν από τον Μαρξ. Το μνημόνιο του Σουηδού ναζί είναι συλλογικό προϊόν και σύνθημα να στηθεί μια γιγάντια πυρά, στην οποία θα καούν εν χορδαίς και οργάνω σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοσή λαοί, βιβλία κι αγέννητοι με την επαναστατική φύση του ανθρώπου στο DNA του είδους μας.

Στην Πολιτική Επιτροπή του Συμβουλίου της Ευρώπης το μνημόνιο, σύντροφοι, πέρασε επειδή το ψήφισαν Ευρωπαίοι φίλοι και σύμμαχοι του κ. Καραμανλή και του κ. Παπανδρέου. Αυτοί αποφάσισαν να δεχτούν τη συζήτηση εξομοίωσης του σφυροδρέπανου με τη σβάστικα και τη δαιμονοποίηση των κομμουνιστών, για να δικαιολογήσουν ιεροεξεταστικές μορφές εξόντωσής τους στο σύγχρονο κυνήγι μαγισσών. Η σατανική ιδέα της κατάργησης της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο πρέπει να παταχτεί. Και να είμαστε βέβαιοι ότι οι φονιάδες των λαών εμπνευστές και συγγραφείς του μνημονίου έχουν πιθανότατα κι αυτοί διαβάσει το «Κεφάλαιο» του Μαρξ όπως και ο πρωθυπουργός μας. Δοκιμάστηκαν δηλαδή και ξέρουν τι κάνουν. Οπως και το από την Κομισιόν χρηματοδοτούμενο Ευρωπαϊκό Αριστερό Κόμμα που έκανε για το μνημόνιο το ένα δέκατο του πολιτικού θορύβου που επικοινωνιακώς παρήγαγε για τη νομιμοποίηση του γάμου των ομοφυλόφιλων.

Βέβαια, οι δαιμονισμένοι, της γης οι κολασμένοι έχουν ιστορικώς «φρέσκα» 60 εκατομμύρια κόκαλα των νεκρών του αντιφασιστικού αγώνα για όπλα. Από τα δάση της νοτιοαμερικάνικης ζούγκλας έως τα οροπέδια του Νεπάλ. Και από τους δρόμους της Λευκορωσίας έως το Σοβέτο και τα χωράφια του πορτοκαλί παράγοντα στο Βιετνάμ.

Περάσει δεν περάσει το μνημόνιο και καταδικασμένο είναι στη συνείδηση των λαών και φωτίζει με την πυρκαγιά που ανάβει τον ένοχο ύπνο των βολεμένων. Καλή αρχή, λοιπόν, με ανοιχτή πρόσκληση στο χώρο των δαιμόνων...

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Μαζικά καταδικάζει η πανεπιστημιακή κοινότητα(2006-01-31 00:00:00.0)
Το τραγούδι της ντουντούκας(2006-01-27 00:00:00.0)
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ(2006-01-20 00:00:00.0)
Πρωτοβουλίες και δράσεις κατά του αντικομμουνιστικού μνημονίου(2005-12-24 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ(2005-12-23 00:00:00.0)
Πρωτοβουλίες και δράσεις κατά του αντικομμουνιστικού μνημονίου(2005-12-22 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ