Πέμπτη 17 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Εκδηλώσεις - συζητήσεις με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση» διοργανώνουν πολλές νομαρχιακές οργανώσεις του ΚΚΕ:

  • Η ΝΕ Κιλκίς του ΚΚΕ, το Σάββατο 19 Νοέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στη Νέα Σάντα, με ομιλητή τον Χρήστο Κόφφα μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η ΝΕ Ξάνθης του ΚΚΕ, το Σάββατο 19 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο. Θα μιλήσει η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η ΝΕ Αρτας του ΚΚΕ, το Σάββατο 19 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στο καφενείο του Μπακάλη Αποστόλη, στο χωριό Αγιος Σπυρίδωνας του Δήμου Φιλοθέης Αρτας. Θα μιλήσει ο Βασίλης Ζιώβας, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου της ΝΕ Αρτας.
  • Η ΝΕ Σερρών του ΚΚΕ, το Σάββατο 19 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στο Ροδολίβος. Θα μιλήσει ο Σταύρος Παναγιώτου, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου της ΝΕ Σερρών. Διοργανώνει, επίσης, την Κυριακή 20 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στη Νιγρίτα Σερρών, εκδήλωση - συζήτηση με το ίδιο θέμα, στην οποία θα μιλήσει ο Σταύρος Παναγιώτου, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου της ΝΕ Σερρών.
  • Η ΝΕ Εβρου του ΚΚΕ, την Κυριακή 20 Νοέμβρη, στις 6 μ.μ., στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ», στην Αλεξανδρούπολη, με ομιλήτρια την Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η ΝΕ Κομοτηνής του ΚΚΕ, την Κυριακή 20 Νοέμβρη, στις 11 π.μ., στο Επιμελητήριο Κομοτηνής με ομιλήτρια την Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ, τη Δευτέρα 21 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στο «REX», στην Καλαμάτα, με ομιλητή τον Γ. Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Το πρωί της ίδιας μέρας, στις 11.00, ο Γ. Μαρίνος θα μιλήσει σε συγκέντρωση στα συνεργεία του Δήμου Καλαμάτας.
  • Η ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ, την Κυριακή 27 Νοέμβρη, στις 11 π.μ. στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας», με ομιλητή τον Θεοδόση Κωνσταντινίδη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
Οργανώσεις του Εξωτερικού
  • Η Αχτιδική Επιτροπή του ΚΚΕ στη Βάδη - Βυρτεμβέργη διοργανώνει πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση προς τιμήν των 87 χρόνων του Κόμματος, το Σάββατο, 19 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στην Turn und Versammlungshalle (Vaihingerstrasse 35, Moeringen, 70567) στη Στουτγκάρδη. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Κώστας Βουλγαρόπουλος, στέλεχος του ΚΚΕ. Διοργανώνει, επίσης, σύσκεψη οπαδών και φίλων την Κυριακή, 20 Νοέμβρη, στις 11 π.μ. στους χώρους της ελληνικής κοινότητας Schorndorf και περιχώρων (Vorstadtstrasse 41 - 47, 73614 Schorndorf), με θέμα: «Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του Κόμματος» με ομιλητή τον Κώστα Βουλγαρόπουλο.
  • Η Κομματική Οργάνωση Λιμβούργου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση το Σάββατο, 19 Νοέμβρη, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα της ελληνικής κοινότητας του Γκενκ, για τον εορτασμό των 87 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολιτική ομιλία και γλέντι με ζωντανή ορχήστρα και ελληνικούς μεζέδες.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ