Παρασκευή 2 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα

Εκδηλώσεις - συγκεντρώσεις με θέμα την Απόφαση της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Δημοτικές και Νομαρχιακές Εκλογές διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα:

Σήμερα Παρασκευή 2 Δεκέμβρη:

-- Η ΝΕ Ηρακλείου, στις 7 μ.μ., στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου. Θα μιλήσει η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΝΕ Σερρών, στις 6 μ.μ., στο Νέο Σκοπό. Θα μιλήσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Αγγελος Τζέκης.

Αύριο Σάββατο 3 Δεκέμβρη:

-- Η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Πύργου. Θα μιλήσει ο Μάκης Μαΐλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Αγ. Θεοδώρων, στις 5.30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (ΚΑΠΗ).

Την Κυριακή 4 Δεκέμβρη:

-- Η ΝΕ Γρεβενών, στις 11 π.μ., στο Δημαρχείο Γρεβενών. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΝΕ Φλώρινας, στις 6 μ.μ., σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Αντιγόνη» στη Φλώρινα. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΝΕ Κιλκίς, στην Τέρπυλο, στις 11 π.μ. Θα μιλήσει ο Γιώργος Χαβατζάς, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Η ΝΕ Ικαρίας στο Πολιτιστικό Κέντρο στο Αυλάκι, στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Στέλιος Λάμπρου, μέλος του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΝΕ Αργολίδας διοργανώνει εκδήλωση, στις 6.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου. θα μιλήσει η Μαρία Λαμπρινού, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα, 5 Δεκέμβρη:

-- Η ΑΕ Καλαμαριάς διοργανώνει εκδήλωση στις 7 μ.μ., στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη». Ομιλητής θα είναι ο Κ. Αβραμόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Θεσσαλονίκης διοργανώνει εκδήλωση στις 7 μ.μ. στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων. Θα μιλήσει ο Χρίστος Κόφφας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΝΕ Ικαρίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλιού δημαρχείου στον Αγ. Κήρυκο, στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Στέλιος Λάμπρου, μέλος του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 7 Δεκέμβρη:

-- Η ΝΕ Αρτας με ομιλητή τον Σπύρο Χαλβατζή, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΝΕ Χανίων, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Χανίων, στις 7.30 μ.μ. Ομιλητής ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 11 Δεκέμβρη:

-- Η ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ, στις 5.30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην Κόρινθο. Θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ