Τετάρτη 28 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Χωρίς αίθουσες το 43ο Δημοτικό Λάρισας

Την έλλειψη αιθουσών στο 43ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, αφορά η Ερώτηση που κατέθεσαν χτες στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ Τάκης Τσιόγκας και Νίκος Γκατζής, προς την υπουργό Παιδείας Μ. Γιαννάκου.

«Το 43ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας στη συνοικία Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων, αντιμετωπίζει σοβαρά λειτουργικά προβλήματα. Από τα σοβαρότερα προβλήματα είναι αυτό της έλλειψης αιθουσών. Στο σχολείο φοιτούν πολλοί μαθητές με αποτέλεσμα οι αίθουσες να μην επαρκούν και να δημιουργούνται πολλά προβλήματα. Ενδεικτικό αυτής της κατάστασης είναι ότι μαθητές και εκπαιδευτικοί είναι αναγκασμένοι να κάνουν μάθημα σε τμήματα των 29 και 30 μαθητών, ενώ για να καλυφθούν οι ανάγκες σε αίθουσες προτείνεται να γίνει αίθουσα διδασκαλίας ακόμη και το Χημείο του σχολείου. Οι γονείς είναι αγανακτισμένοι από την κατάσταση αυτή και ζητούν να παρθούν άμεσα μέτρα, ώστε παιδιά και εκπαιδευτικοί να κάνουν μάθημα σε ανθρώπινες συνθήκες», επισημαίνεται στην Ερώτηση.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ ρωτούν την υπουργό Παιδείας, τι μέτρα προτίθεται να πάρει για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το 43ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας;


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org