Σάββατο 23 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«... ενωμένο, δυνατό»!

Τέτοιες στιγμές η «δημοκρατία» σπάνια έχει την ευκαιρία να ζήσει!

*

Η στήλη, συνεπής στην υποχρέωσή της να τροφοδοτεί με στοιχεία τον ιστορικό του μέλλοντος που θα καταγράψει κάποτε τα περί του «ύφους και ήθους» του ΠΑΣΟΚ (και μάλιστα της αναπτερωτικής εποχής του ...«Γιώργο άλλαξέ τα όλα»), θα αρκεστεί στα πραγματικά περιστατικά. Η ιστορία είναι πάνω - κάτω η εξής:

*

Η προχτεσινή εσωκομματική συνεδρίαση μεταξύ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με θέμα την πολιτική του κόμματος στον τομέα του τουρισμού είχε αρχίσει να ανάβει. Ο βουλευτής Δριβελέγκας, λοιπόν, μόλις έχει πάρει το λόγο και ασκεί κριτική στο προηγούμενο έργο του ΠΑΣΟΚ στον τομέα του τουρισμού. Οι απόψεις του φαίνεται, όμως, ότι ενόχλησαν τον αρμόδιο επί θεμάτων τουρισμού πρώην υφυπουργό Γεωργακόπουλο, οπότε, και σύμφωνα με τους παριστάμενους, διαμείβεται ο ακόλουθος εξαιρετικός «διάλογος» μεταξύ των δυο «συντρόφων»:

*

Γεωργακόπουλος: «Είσαι άσχετος, δεν ξέρεις τι σου γίνεται».

Δριβελέγκας: «Εγώ είμαι άσχετος, βρε μαλ...;»!

Γεωργακόπουλος: «Δεν ξέρεις τι λες!».

Δριβελέγκας: «Ασε μας ρε αρχ... Είσαι νέος Πάχτας»!

*

Εκεί ακριβώς η «συνομιλία» έλαβε τέλος, αφού όμως προηγουμένως από την πλευρά Γεωργακόπουλου εκσφενδονίστηκε ένα μπουκάλι με νερό (κατά άλλες πληροφορίες, ήταν το καπάκι από το μπουκάλι) προς τη μεριά του Δριβελέγκα. Ο τελευταίος, πάντως, είχε την προνοητικότητα να σκύψει, με αποτέλεσμα το μπουκάλι (ή το καπάκι) να προσγειωθεί στο «δόξα πατρί» της πρώην υπουργού Ροδούλας Ζήση, η οποία βρισκόταν στα μετόπισθεν, αλλά ατυχώς εντός του πεδίου βολής του μπουκαλιού (ή του καπακιού)...

*

ΥΓ 1: Ολα τα παραπάνω έγιναν μπροστά στα μάτια και εξεχουσών μελών του ΠΑΣΟΚ, όπως οι κ.κ. Ευθυμίου, Πρωτόπαπας, Σγουρίδης κ.ά.

ΥΓ 2: «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό»!


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ