Σάββατο 23 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ελλάς Ευρωπαίων Αμερικανών...

(Ενα δικό μας, μικρό αφιέρωμα στα 38 χρόνια της 21ης Απρίλη 1967 και την ολοκληρωτική μετάλλαξή μας σε γνήσια Αμερικανάκια... Για να κλαίμε εμείς και να γελάνε οι βασικοί μέτοχοι και συμμέτοχοι)

Eurokinissi

Συγκινηθήκαμε πολύ με την κρουαζιέρα του κ. Μπαρόζο πάνω στο πλωτό ανάκτορο ενός πάλαι ποτέ Ελληνα συμφοιτητή του και νυν πάμπλουτου κληρονόμου αμυθήτου περιουσίας.

Φαίνεται ότι ζούμε σε μια πολύ ρομαντική εποχή.

Τα φτωχόπαιδα της Ελλάδας και της Ισπανίας, με τον ιδρώτα τους και τον ιδρώτα των γονιών τους, σπούδασαν στα ακριβά κολέγια, έγιναν μεγάλοι και τρανοί και θυμούνται τα νιάτα τους, αγωνιζόμενοι για το καλό μας, σε κουραστικά ταξίδια αναψυχής.

Οι βασιλιάδες και οι πρόεδροι ταξιδεύουν κι αυτοί με τα παλάτια - κότερα των Ελλήνων Κροίσων, δέχονται τα πανάκριβα δώρα τους, μόνο και μόνο για να τιμήσουν αυτά τα φιλόξενα πρώην φτωχόπαιδα.

Οπως και μερικοί δυναμικοί Ελληνες πολιτικοί, ολίγοι και εκλεκτοί διανοούμενοι, επίλεκτοι ελευθερωμένοι, ψυχαγωγοί καλλιτέχνες και έντιμοι νομικοί και δημοσιογράφοι, που, μεθώντας από τη μυκονιάτικη αύρα, μετατρέπουν τη λίαν ευαίσθητη περιοχή του Κολωνακίου σε ένα μαχητικότατο ρινγκ ιδεών.

Ευχαριστούμε και τα τηλεοπτικά μας αστέρια(ενισχυόμενα πολλαπλώς από τους βασικούς μετόχους και συμμετόχους της κοινωνίας μας),τα οποία συναγωνίζονται ευγενέστατα, ποιο θα προβάλλει και θα πουλήσει περισσότερο όλα αυτά τα πολυσήμαντα γεγονότα της μαγικής νύχτας.

Κι όλοι εμείς, δακρυσμένοι και ευτυχισμένοι, συμμετέχουμε σε συχνούς μαραθώνιους εράνους, για να βοηθήσουμε τα δύο τρίτα της Γης, που κάθε μέρα πλήττονται από τρομερούς σεισμούς, λοιμούς και καταποντισμούς.

Και συμπονούμε όλους τους βασικούς μετόχους και συμμετόχους, στην πατρίδα μας και σε όλο τον κόσμο, που συνεργαζόμενοι τόσο στενά, για το καλό της ανθρωπότητος και την επαναφορά της ελευθερίας και της δημοκρατίας στις χώρες του βρώμικου πετρελαίου, σπαταλούν το χρήμα τους σε όπλα και άλλα ζημιογόνα προϊόντα των βιομηχανιών τους.

Προσκυνούμε και το Βατικανό, που τους βοηθάει απλόχερα, αλλά και το ένα δισεκατομμύριο των πιστών του, που, με τους εράνους, τις δωρεές και τα παγκάρια τους, έχουν δέκα στρογγυλά τρισεκατομμύρια στις τσέπες των παπάδων τους...

Για κάποια ώρα ανάγκης, τέκνα μου...

Ποιος να φανταζόταν, εκείνο το μαύρο Απρίλη, ότι θα ζούσαμε σήμερα σε μια τόσο ρομαντική, αμερικάνικη, εποχή, ώ αγαθοί μας Χριστιανοί...!!!


Του
Στέφανου ΛΗΝΑΙΟΥ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δεν διενεργείται έρανος από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό(2017-12-21 00:00:00.0)
Επιλεκτική μνήμη(2007-12-06 00:00:00.0)
Στόχος η υπερκάλυψη, όπως και τότε...(2003-11-09 00:00:00.0)
Οι συνεταιρισμοί δικαιούνται τις μετοχές(2003-10-15 00:00:00.0)
ΟΧΙ στο θρησκευτικό και φυλετικό διαχωρισμό(1998-09-06 00:00:00.0)
"Κάθε πέρσι και καλύτερα"(1996-12-24 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ