Τρίτη 30 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια

Με αφορμή δηλώσεις του προέδρου της ΓΣΕΕ Χρ. Πολυζωγόπουλου, που εμφανίστηκε να υπερασπίζεται το δικαίωμα των συμβασιούχων για μόνιμη δουλιά, ξέσπασε χτες ένας ακόμα δικομματικού τύπου καβγάς στην πλάτη των συμβασιούχων.

Την «αγωνιστική» απραξία του Χρ. Πολυζωγόπουλου για τους συμβασιούχους όταν κυβέρνηση ήταν το ΠΑΣΟΚ υπενθύμισαν με χτεσινά τους σχόλια κύκλοι του υπουργείο Εσωτερικών. Φυσικά, άμοιρη ευθυνών δεν είναι ούτε η ΝΔ που ως αξιωματική αντιπολίτευση στήριζε τις αντεργατικές επιλογές της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ αυτών και το καθεστώς της πολιτικής και εργασιακής ομηρίας των χιλιάδων συμβασιούχων. Κάτι που συνεχίζει και σήμερα ως κυβέρνηση ακολουθώντας την ίδια πολιτική.

Συγκεκριμένα, οι κύκλοι του υπουργείου σχολίασαν: «Πού ήταν ο κ. Πολυζωγόπουλος από το 1999 ως το 2004, όταν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ κώφευαν στα αιτήματα των συμβασιούχων; Πού ήταν όταν η ΕΕ έριχνε στον κάλαθο των αχρήστων τα διατάγματα Ρέππα και Σκανδαλίδη; Μήπως κάποιοι πρέπει να συμπεριφέρονται ως εκπρόσωποι των εργαζομένων και όχι ως κομματικά φερέφωνα; Οσο θα συνεχίζουν την ανακόλουθη στάση τους το υπουργείο Εσωτερικών θα τους θυμίζει και τις δικές τους ευθύνες στη διαιώνιση του προβλήματος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ